Başkan Kulluk: Gizli saklı işimiz yok

Başkan Kulluk: Gizli saklı işimiz yok

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, yapılan tüm icraatlarla birlikte ilgili raporların kulübün resmi sitesinden paylaşacağı ile ilgili açıklama yaptı

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk yönetime geldikleri günden itibaren yaptığı şeffaflık vurgusunun ardından yeni bir açıklama ile yapılan tüm icraatlarla birlikte  ilgili raporların kulübün resmi sitesinden  paylaşılacağını ifade etti  Başkan Hilmi Kulluk’un açıklaması şu şekilde:

Yapılan son genel kurulda delegelerimizin talebi ve sonrasında şehrimizin mülki, idari amirlerinin tavsiyesiyle şeffaf bir bilgilendirme politikası izleme kararı aldık. Bu çerçevede hazırladığımız raporun amacı Konyaspor’umuza büyük hizmetleri olan iyi niyetle kulübümüze katkı sağlamak için mesailerini harcayan yönetim kurullarının icraatlarını eleştirmek, yargılamak, suçlamak, kasıt aramak değil, sadece nasıl bir kulübü devir aldığımıza ilişkin durum tespiti yapabilmekti.

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN BURADA HAKKI VAR

Nitekim alanında uzman isimlerin kılı kırk yararak hazırladıkları 2017-2018 “Hesap İncelemeleri Denetim Raporu” önümüzü görme ve mali disiplinle ilgili alınacak kararlar açısından son derece faydalı oldu. Kamuoyunda genel anlamda kullanılan ama içi doldurulmayan ‘tüyü bitmemiş yetimin burada hakkı var’ sözünün içini doldurabilmek adına bu mantaliteyle Atiker Konyaspor’umuzu yönetmeye gayret ediyoruz.

GİZLİ SAKLI İŞİMİZ YOK

Kulübümüzün kasasından çıkan her kuruşun hesabını en ince ayrıntılarına kadar yapıyoruz. Bu bağlamda göreve gelir gelmez yaptığımız açıklamalarda camiamızdan ve taraftarımızdan gizli saklı bir şey yapmayacağımızı ve mümkün olan her platformda da paylaşılabilecek her türlü bilgi, belge, doküman ile icraatları belirli aralıklarla yayınlayacağımızı ifade etmiştik. Sezon başından bu yana şeffaflık politikamız gereğince kamuoyu ile paylaştığımız bir takım icraatların yanında, hesap inceleme denetim raporları hazırlayarak şehrimizin yönetiminde söz ve yetki sahibi olan idari ve mülki amirlere gönderdik.

HER ŞEY YÖNETİMİN BİLGİSİ DAHİLİNDE

Atiker Konyaspor’umuzun sağlam temellere oturması ve kendine büyük hedefler belirlemesi için kulübümüzün dernek/vakıf ciddiyeti ve anlayışıyla yönetilmesi gerekmektedir. Nitekim yönetim kurulumuzda her hafta yapmış olduğumuz toplantılarda kulübümüz için yapılacak her şey oy birliği ile karar altına alınmaktadır. Kulüpte olan bitenler yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızın bilgisi dahilinde gerçekleşmektedir.

DEPLASMAN MASRAFLARINI CEBİMİZDEN ÖDÜYORUZ  

Öte yandan Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız deplasman organizasyonlarını kendi ceplerinden karşılamaktadır. Bu hassasiyetle başladığımız görevimize bundan sonra da aynı ciddiyet, şeffaflık ve anlayışla devam edeceğiz. İleriki dönemlerde denetleme kurulumuzun asli görevleri arasında yer alan incelemelerini ve icraatlarımızla ilgili raporları resmi internet mecralarımızdan yayınlayacağız.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum