Başkan Kesimoğlu, Kadir Gecesi Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Başkan Kesimoğlu, Kadir Gecesi Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kesimoğlu, mesajında, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir...

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kesimoğlu, mesajında, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'nin coşku ve heyecan ile yaşanacağını belirtti.

Başkan Kesimoğlu, “Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Bu ay içerisinde çeşitli etkinliklerimiz ile halkımızla birlikte oruç açma imkanı buldum. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, çözüm aşamasında nelerin yapılması gerektiğini planladım. Ramazan ayının sonuna doğru olan Kadir Gecesi; küslerin barıştığı, dostların kavuştuğu, huzur ve mutluluğu temsil etmektedir. Kırklareli’de yaşayan bütün vatandaşlarımızın, analarımızın, babalarımızın, yavrularımızın kandillerini kutluyor ve her biri için ayrı ayrı huzur ve mutluluk diliyorum. Ayrıca, bu gecenin milletimize, bütün insanlara hayırlı olmasını, dünyaya barış getirmesini diliyorum. Kadir geceniz kutlu olsun." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.