Başkan Karalar’dan Rahmi Pekar’a Ziyaret

Başkan Karalar’dan Rahmi Pekar’a Ziyaret

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar’a nezaket ziyaretinde bulundu.Daha önce de Seyhan Belediyesi’nde bir aray...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Daha önce de Seyhan Belediyesi’nde bir araya gelerek yapılacak projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Karalar ve Pekar, iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Rahmi Pekar, diğer ilçe belediyeleriyle olduğu gibi Seyhan’la da ortak çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Seyhan’ın en problemli ilçelerden biri olduğunu ve ciddi boyutta altyapı eksiklerinin bulunduğunu dile getiren Pekar, "Hizmet alanımız içerisinde yer alan tüm ilçelerimiz bizim için çok önemli. Merkezden en ücra noktaya kadar vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Seyhan’ın, Adana’nın göbeğinde yer almasına rağmen, yıllardır süregelen sorunları vardı. Biz bu sorunları da ortadan kaldırmak için, Seyhan Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Rahmi Pekar’ın ASKİ Genel Müdürü olmasıyla birlikte Adana’ya çok önemli altyapı yatırımlarının yapıldığını söyleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise tüm çalışmaları takip ettiğini belirtti. Karalar, kentimizin çıkarları doğrultusunda belediyelerin muhakkak uyum içerisinde çalışmaları gerektiğini de ifade ederek, görevde bulundukları süre boyunca Seyhan’ı kalkındırmak için ASKİ ile birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.