Başkan Karalar, Küllük Köyü Sakinlerini Dinledi

Başkan Karalar, Küllük Köyü Sakinlerini Dinledi

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ile birlikte Gülbahçesi Mahallesi'nde bulunan ve eski adı ile Küllük köyü olarak bilinen alanda incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen...

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ile birlikte Gülbahçesi Mahallesi'nde bulunan ve eski adı ile Küllük köyü olarak bilinen alanda incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Karalar sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

30 Mart’ta göreve gelen ve ardından 96 mahalleyi tek tek dolaşıp vatandaşın sorunlarını dinleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülbahçesi Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Eski adı Küllük Köyü olan alana da giden Başkan Karalar, burada vatandaşlara konuk oldu. Bölgelerinin şehirden uzak kalmasından dolayı eksiklerinin oldukça fazla olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Karalar'dan yollarının yapılmasını talep etti. Talepleri dikkatle not alan Başkan Karalar, Fen İşleri Müdürü İbrahim Karaoğlu'na yol yapımı için talimat verdi. Yol kenarlarında kalan kamışların temizlenmesini de isteyen Başkan Karalar hizmete ihtiyaç olan her yere gitmeye gayret gösterdiklerini vurguladı.

Küllük köyünün ardından Gülbahçesi Mahallesi Muhtarı Cengiz Aslan ile bir kahvehaneyi ziyaret eden Başkan Karalar, vatandaşlarla çay içti. Nereden kaç oy aldıklarının hesabını yapmadıklarını anlatan Karalar, ardından da kapalı semt pazarı yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.