Başkan Kara’dan Şampiyon Sporculara Altın Ödülü

Başkan Kara’dan Şampiyon Sporculara Altın Ödülü

Kick Boks’ta Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarında derece elde eden 20 sporcuyu madalya ve altın ödülü ile ödüllendiren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Milli Takım Kickboks Antrenörü Kenan Karık ve 100. Yıl Kick Boks Spor Kulübü...

Kick Boks’ta Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarında derece elde eden 20 sporcuyu madalya ve altın ödülü ile ödüllendiren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Milli Takım Kickboks Antrenörü Kenan Karık ve 100. Yıl Kick Boks Spor Kulübü sporcularını makamında kabul etti.

Amatör sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Kadir Kara, tüm sporcuları tek tek tebrik etti. Başkan Kara, ziyaret sırasında, “Osmaniyemizin adını gerek ulusal arenada gerekse uluslararası arenada yapmış olduğunuz sportif müsabakalarda elde etmiş olduğunuz derecelerle duyurmuş olmanızdan dolayı Osmaniyeli hemşehrilerim ve şahsım adına hepinizi tebrik ediyor, alınlarınızdan öpüyorum. Allah hepinizden razı olsun ve başarılarınızı daim etsin. Kick Boks şampiyonası ülke genelinde ve uluslararası arenada oldukça son yıllarda rağbet gören spor dallarından bir tanesi. Dolayısıyla özel turnuva ve geleneksel hale getirilen turnuvalarda, dünyanın çok ciddi olarak takip ettiği spor dallarından birisi haline gelmiş vaziyette. Bu anlamda da dünyanın çok yakından takip ettiği bu sportif alanda kazanmış olduğunuz başarılarla, hem kendinizi hem şehrimizi hem de ülkemizi dünyaya tanıtma noktasında elde etmiş olduğunuz başarılardan dolayı tekrardan hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de imkânlar ve kaynaklar ölçüsünde sporcuların başarılarında yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Kadir Kara, “Çünkü sizler hem sportif alanda faaliyet gösteriyorken hem de şehrimizin tanıtımına ve tanınmasına katkı sağlıyorsunuz. Bu da bizim için hizmet sektörü olarak tanımladığımız değer yargılarından birisi.” diye konuştu.

Kick Boks alanında elde edilen başarılarla ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’nin ve Osmaniye’nin adını en iyi şekilde duyurmaya çalıştıklarını söyleyen Antrenör Kenan Karık ise bu anlamda kendilerini ve sporcularını ödüllendiren Başkan Kadir Kara’ya teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.