Başkan İshak Taşçı, Vali Hüseyin Aksoy'u Ziyaret Etti

Başkan İshak Taşçı, Vali Hüseyin Aksoy'u Ziyaret Etti

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikte, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikte, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ziyarette yaptığı konuşmada, “30 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Atakum’da yaşayan vatandaşlarımızın teveccühü ile bu göreve geldik. Vatandaşlarımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Atakum’da hizmet adına her türlü çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu gün belediye meclis üyelerimizle birlikte emirlerini ve tavsiyelerini almak üzere Sayın Valimizi ziyarete geldik. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmasında, “Atakum Samsun’un gelişmekte olan en önemli ilçelerinden birisidir. Her yıl hızla nüfusu artan, gelişme potansiyeli yüksek olan önemli bir ilçedir. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında Atakum halkı sizleri seçerek belediyeyi yönetmek üzere beş yıllığına görev verdi. Ben öncelikle başta belediye başkanı olmak üzere bütün meclis üyelerine görevleriniz hayırlı olsun diyorum. Samsun halkı sizleri gerek belediye başkanı, gerekse meclis üyesi olarak görevlendirdi. Umarım sizlerde önümüzdeki beş yılda bu görevi en iyi şekilde yerine getireceksiniz. Hepimizin amacı vatandaşa hizmet etmektir. Daha önce başlamış olan, yarım kalan, devam eden ve sizlerin yapacağınız projelerle Atakum ve Samsun’u daha iyi bir noktaya taşımak için gayret göstereceksiniz. Temel amaç halkımıza ve insanımıza sunulan hizmetin kalitesi ve standardını üst noktalara taşımaktır. Ben tekrar hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.