Başkan Ataç'dan Lösemili Çocuklara Ziyaret

Başkan Ataç'dan Lösemili Çocuklara Ziyaret

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Hemotoloji Bölümü'nde lösemi tedavisi gören çocukları ziyaret etti.    Başkan Ataç, hem Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım...

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Hemotoloji Bölümü'nde lösemi tedavisi gören çocukları ziyaret etti.

    Başkan Ataç, hem Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri'nin (TEBEV) dışarıdan takibinde bulunan hem de Çocuk ve Hemotoloji Bölümü'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. Başkan Ataç, Osmangazi Tıp Fakültesi Çocuk ve Hemotoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özcan Bör’e tedavi görev çocukların ortak kullanım alanlarında keyifli vakit geçirmeleri için play station oyun cihazları hediye etti.

    Ahmet Ataç, Türkiye’de lösemi hastalığı konusunda her geçen yıl artan bir duyarlılık olduğunu belirterek bu duyarlılığın artmasına rağmen Osmangazi Tıp Fakültesi Çocuk ve Hemotoloji Bölümü gibi örnek tedavi birimlerinin yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.