​​​​​​​Başkan Altay’dan 10 bin forma sözü

​​​​​​​Başkan Altay’dan 10 bin forma sözü

Konyaspor taraftar hesaplarının teşvikiyle #Sizeİnanıyoruz hashtagı ile başlatılan forma kampanyasına en büyük destek Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan geldi.

 

Uğur İbrahim Altay resmi sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları söyledi: “ Konyaspor taraftarımızın başlattığı kampanyaya 10.000 forma ile destek oluyorum. Ziyaretlerimde çocuklarımıza forma hediye etme geleneğimi sürdüreceğim Taraftarımız, şehrimiz ve takımımız #sizeinanıyoruz”

FORMALAR ÇOCUKLARA

Başkan Altay kampanya dahilinde aldığı formaları ziyaretlerinde çocuklara vereceğini söyledi. Daha önce de yanında Konyaspor forması taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ilçe ziyaretlerinde yaz okullarındaki çocuklara yeşil-beyazlı forma hediye etmişti.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI DA DESTEK VERDİ

Konyaspor’un forma kampanyasına merkez ilçe belediye başkanları da destek verdi. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş şahsi olarak kampanyaya destek verdi. Başkanlar sosyal medya hesaplarından 25’er forma alacaklarını duyurdular

FERHAT TÜRKOĞLU 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.