Başkan Altay taraftara çağrı yaptı

Başkan Altay taraftara çağrı yaptı

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, Asbaşkan Mehmet Günbaş, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Okcu ve Zekeriya Coşar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ziyarette ağırlıklı olarak Atiker Konyaspor’un cumartesi akşamı Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacağı Göztepe maçı konuşuldu. Başkan Uğur İbrahim Altay bu önemli maçta Atiker Konyaspor’un yanında olacağını ifade ederek kritik müsabaka öncesi taraftarları maça davet etti.

BAŞKAN ALTAY TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

Konuşmasında Konyaspor’un, Konya’nın en önemli markası haline geldiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “İnanıyorum ki, Atiker Konyaspor şehrimizi ve bizleri Süper Lig’de temsil etmeye devam edecek. Hafta sonunda tribünlerimizin itici gücü ve futbolcularımızın azmiyle bu zorlu müsabakayı kazanacağımıza yürekten inanıyorum. İnşallah Cumartesi akşamı bu büyük coşkuyu birlikte yaşayacağız. Takımımızı bu önemli maçta yalnız bırakmamak için bütün hemşerilerimizi Büyükşehir Belediye Stadyumu’na bekliyorum” dedi.

Başkan Fatih Yılmaz ise yeni görevi dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı tebrik ederek çalışmalarında üstün başarı dileğinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a üzerinde isminin bulunduğu Atiker Konyaspor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.