Basın İlan Kurumu Konya Şubesi Yeni Yerinde

Basın İlan Kurumu Konya Şubesi Yeni Yerinde

Yaklaşık yirmi yıldır Yapıcı İş Merkezinde hizmet veren Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Şube Müdürlüğü, Mimar Muzaffer Caddesi üzerinde bulunan Onur İşhanı’nın üçüncü katına taşındı.

Yaklaşık yirmi yıldır Yapıcı İş Merkezinde hizmet veren Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Şube Müdürlüğü, Mimar Muzaffer Caddesi üzerinde bulunan Onur İşhanı’nın üçüncü katına taşındı.

195 sayılı kanun gereği resmi kurum ve kuruluşların her türlü ilan ve reklamlarını yayınlatılmasına aracılık eden BİK değişime, Konya Şube Müdürlüğü de katıldı. Yaklaşık 20 yıldır, Yapıcı İş Merkezi dördüncü katta hizmet veren BİK Konya Şube Müdürlüğü, 2 Mart 2015 Pazartesi gününden itibaren halk arasında “Dershaneler Sokağı” olarak da bilinen Sahibiata Mahallesi Mimar Muzaffer Caddesi Onur İşhanı 3. katta hizmet veremeye başladı.

Konya Şube Müdürlüğünün 1961 yılından bu yana hizmet sunduğunu kaydeden BİK Konya Şube Müdürü Özden Konur, 20 yıla yakındır hizmet verdikleri Yapıcı İş Merkezindeki 90 metrekarelik dairenin artık yetersiz kaldığını söyledi. Şubede 6 kişinin çalıştığını ifade eden Özden Konur, yeni ofisin yaklaşık 200 metrekare olduğunu kaydetti. BİK’in Türkiye’de en yoğun çalışan şubelerinden biri olduklarına vurgu yapan Özden Konur, daha önce görev alanı içinde sadece Konya merkezdeki gazete ve dergilerin olduğunu ifade etti. 2014 yılı Nisan ayında Büyükşehir Belediyesi Yasasının yürürlüğe girdiği anımsatan Konur, “Nisan 2014 tarihinden önce 15 gazeteye hizmet verirken, Büyükşehir Belediyesi Yasasının yürürlüğe girmesiyle ilçelerde bulunan gazetelerle birlikte gazete sayısı 49’a çıktı. Gerek gazete sayısı gerekse çalışan sayısının artmasıyla birlikte Konya Şubesi olarak yeni bir ortama ihtiyaç duyuldu. Şehir merkezinde herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir yere ofisimizi taşıdık. Dünden itibaren halk arasında ‘Dershaneler Sokağı’ olarak da bilinen Sahibiata Mahallesi Mimar Muzaffer Caddesi Onur İşhanı 3. katta hizmet veremeye başladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.