Başbakan Davutoğlu Azerbaycan'da

Başbakan Davutoğlu Azerbaycan'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu resmi temaslarda bulunmak ve Güney Kafkaslar Gaz Koridorunun(GKGK) temel atma töreninde Türkiye'yi temsil etmek amacıyla Azerbaycan'a geldi. Davutoğlu'yu başkent Bakü'deki Haydar Aliyev Uluslaraarası Havalimanı'nda Azerbaycan...

Başbakan Ahmet Davutoğlu resmi temaslarda bulunmak ve Güney Kafkaslar Gaz Koridorunun(GKGK) temel atma töreninde Türkiye'yi temsil etmek amacıyla Azerbaycan'a geldi.

Davutoğlu'yu başkent Bakü'deki Haydar Aliyev Uluslaraarası Havalimanı'nda Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Abit Serifov ile Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun ve diğer yetkililer karşıladı.

Azerbaycan temasları sırasında Başbakan Davutoğlu'ya Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı eşlik ediyor. Programına yarın devam edecek olan Davutoğlu ve beraberindekiler havaalanındaki karşılama töreninden sonra konaklayacakları otele geçti. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından yarın kabul edilmesi öngörülen Başbakan Davutoğlu'nun Bakü programı çerçevesinde ülkenin milli lideri merhum Haydar Aliyev'in mezarı ve Türk Şehitliği'ni de ziyaret etmesi bekleniyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.