Başarıda tüm ekibimizin büyük emeği var

Başarıda tüm ekibimizin büyük emeği var

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi personelini ziyaret ederek personelin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gününü tebrik etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi personelini ziyaret ederek personelin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gününü tebrik etti. Belediye olarak hayata geçirilen her hizmette ve tüm başarıda personelin büyük emeğinin olduğunu vurgulayan Başkan Kılca, “Karatayımız güçlü ekibimizle daha da güzelleşecek” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye personelini ziyaret etti. Başkan Hasan Kılca, personelin 1 Mayıs’ını tebrik ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin bugüne kadar önemli hizmetlere imza attığına vurgu yaparak, söz konusu başarıda personelin büyük payı olduğunun altını çizdi.

Kılca, “Yerel yönetimler gibi önemli bir görev üstlenen bizlerin tüm gayreti ve enerjisi, hemşehrilerimizin mutluluğuna katkıda bulunmaktır. Bizler de tüm ekibimizle ve yaptığımız bütün hizmetlerde bunu tesis etmeye çabalıyoruz. Karatay Belediyemiz bugüne kadar çok önemli hizmetlere ve birbirinden güzel projelere imza attı. Tüm bu hizmetlerde, bu güzel başarılarda personelimizin her birinin büyük payı ve alın teri var. Karatay Belediyesi çok güzel ve büyük bir aile. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine hep birlikte güzel işlere imza atacağız inşallah Bu vesileyle personelimiz başta olmak üzere evine ekmek götürmek için alın teri döken bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de tebrik ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.