Başak’ta yeni Okul Müdürü Adnan Başar oldu

Başak’ta yeni Okul Müdürü Adnan Başar oldu

Özel Başak Anadolu Lisesi’nde müdürlük görevine Ahmet Başar getirildi. Uzun yıllar eğitim camiasında görevlerde bulunan Başar, modern eğitim kuramları çerçevesinde öğrencileri gelece hazırlama gayretinde olacaklarını ifade etti.

Özel Başak Anadolu Lisesi’nde müdürlük görevine Ahmet Başar getirildi. Uzun yıllar eğitim camiasında görevlerde bulunan Başar, modern eğitim kuramları çerçevesinde öğrencileri gelece hazırlama gayretinde olacaklarını ifade etti. Özel Başak Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Başar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Özel Başak Anadolu lisesi olarak amacımız; milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren,  hak ve adaletin gerektirdiği davranışları ilke edinmiş insan yetiştirmektir. Bu amaca ulaşmak için, öğrencilerimizin, kaliteli ve düzeyli bir eğitim alması eğitim anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bilginin tek başına bir karakter oluşturmayacağı bilinciyle, yüksek ideal ve evrensel değerlerle kuşattığımız öğrencilerimizi özgüven huzur ve başarılı bir eğitimle kuşatıyoruz. Okullarda; yüksek ideallerle donatılmayan, vatan ve milletini nasıl seveceği öğretilmeyen evrensel değerlerden mahrum, disiplinsiz, vurdumduymaz, sorumsuz, çılgın bir nesil, yarın neyin sahibi olacaktır? 

Özel Başak Anadolu Lisesi olarak eğitime, öğretime ve bu alanda devletimize yapacağımız katkılar katlayarak devam edecek ve bu uğurda üzerimize düşeni harfiyen yerine getirme çabası içinde olacağız. Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini ,akademik ve sosyal becerilerini iyi analiz yapmak, onların geleceklerine yön verecek en uygun mesleğin seçimine bir alt zemin oluşturmak gerekli. Ülkemizi emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl gençlerimizin daha iyi donanıma sahip olması için ben ve arkadaşlarım biz duygusu içinde elimizden geleni yapacağız.”

AHMET BAŞAR KİMDİR?

6 Ocak 1959 Konya-Güneysınır Aydoğmuş kasabasında dünyaya gelen Başar, ilkokulu Aydoğmuş’ta , orta ve lise tahsilini Konya İmam Hatip Lisesinde tamamladı.1978 yılında başladığı Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1982 yılında mezun oldu. Mezuniyetinden sonra Milli Eğitim Bakanlığının çeşitli okullarında öğretmen ve idareci olarak görev yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.