Başakşehir'i “imha” planı

Başakşehir'i “imha” planı

Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak moral kazanan Torku Konyaspor'da gözler hafta sonunda oynanacak Başakşehir maçına çevrildi. Temsilcimizde Ömer Ali dışında eksik yok

Torku Konyaspor’da, ligin 23. haftasında, deplasmanda Başakşehir ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı. Fenerbahçe maçının ardından iki gün dinlenen Kartallar, dün öğleden sonra Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yaptıkları antrenmanla yeniden topbaşı yaptı. Sakatlıkları nedeniyle tedavi olan ve takımdan ayrı çalışan  futbolcular dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda yenileme çalışma yapan yeşil-beyazlılar, bugünü muhtemelen çift antrenmanla geçirecekler.  Torku Konyaspor’da, Pazar günü oynanacak Başakşehir maçı öncesi Marica’nın tedavisi devam ediyor. Ömer Ali ise, sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Kartallar İstanbul’a muhtemelen Cumartesi günü uçakla gidecekler.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, "çirkin ve kötü" tezahürat nedeniyle  yeşil-beyazlı temsilcimizi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Federasyonun resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada; “TORKU KONYASPOR Kulübü'nün 28.02.2015 tarihinde oynanan TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

LİDER YİNE DEĞİŞMEDİ

Spor Toto Süperi ligde 22. hafta da Galatasaray’ın liderliğiyle geçildi. Zirve takımları arasında kazanan tek takım olan ve 51 puanı bulunan sarı-kırmızılı takımı 48 puanla Beşiktaş ve 47 puanla Fenerbahçe izlemekte. Ligin son üç sırasını ise, 20 puanlı Erciyesspor, 17 puanlı Karabükspor ve 14 puanlı Balıkesirispor oluşturmakta.

Spor Toto Süperi ligde, geride kalan 22. hafta da takımlar 25 gol attı. En gollü karşılaşmalar; 3-1 biten Galatasaray-Erciyesspor ve 2-2 sonuçlanan Beşiktaş-Balıkesirspor maçları oldu. Gol sesi çıkmayan tek maç ise, Gençlerbirliği-Sivasspor karşılaşmaları oldu.  Oynanana maçların 4’ünü ev sahibi, 2’sini deplasman takımları kazanırken, 3 maçta berabere sonuçlandı. Deplasmandan 3 puanla dönene takımlar ise, İstanbul temsilcileri Kasımpaşa ve Başakşehir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.