Başak-Elmas mezunları buluştu

Başak-Elmas mezunları buluştu

Başak-Elmas Lisesi Mezunları Yardımlaşma Dayanışma Derneği (BEMDER), Başak Koleji bahçesinde 11. Geleneksel Pilav Günü'nü gerçekleştirdi

Okul mezunlarının ve öğretmenlerin katıldığı pilav gününde konuşan BEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, "Bugün 11. Geleneksel Pilav Günümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. BEMDER pilav günlerimizin yanında çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da bazı etkinlikler düzenledik. Son olarak Avrupa'da 2. Pilav Günü'nü düzenlemiş olmanın mutluluğunu taşıyoruz. 10 seneyi aşkın bu birlikteliğimizde bir çok kazanımlar da elde ettik. Bu birlik ve beraberliğimiz sürecektir. Bizlerden sonra bu okullarda okuyan öğrencilerimiz bizlerin yerini alacaktır ve bu görevi layıkı ile yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.

bemder-(2).jpg

Mezunlar adına konuşan Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Müşaviri Galip Marlalı ise, "Ben daha önce bu pilav günlerine gelmeyip de pişman olanlardanım. Bugün bunu gördüm. Uzun süre görüşmediğim arkadaşlarımla sohbet etme imkanı buldum. Beraber eski günleri yad ettik. Böylesine anlamlı bir programın hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından katılımcılara geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

img_6172.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.