Baraj maçı pazar günü

Baraj maçı pazar günü

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek 3. ekibin belirleneceği Play-Out maçının tarihi açıklandı. Akşehirspor ile Selçukspor arasındaki zorlu maç Pazar günü Atatürk Stadyumunda oynanacak

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor’un  3. Lige yükselememesinin ardından statü gereği Ereğlispor küme düştü.  Bu sonuçların ardından Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Akşehirspor Süper Grup 2.’si Selçukspor’un Play-Out maçındaki rakibi oldu.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Bölgesel Amatör Lig(BAL) Play-Out maçında Akşehirspor ve Selçukspor 8 Mayıs Pazar günü karşı karşıya gelecek. Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.00’de başlayacak. Mücadeleyi kazanan takım önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek. Bilindiği üzere BAL’da Konya ekipleri arasında Akşehirspor ikinci olmuş, Konya Süper Amatör Grup’ta da Selçukspor sezonu ikinci sırada bitirmişti.       

EREĞLİ DÜŞTÜ

Kaderi Sarayönü Belediyespor'un 3.Lig'e çıkmasına bağlı olan ve Bölgesel amatör Ligde ilk sezonunu geçiren Ereğlispor, Sarayönü Belediyespor'un 3.Lig'e çıkamaması sonucunda Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta Konya takımlarının en altında bulunduğu için Süper  Amatöre direkt  olarak düştü.

İHSANİYE BAL'DA

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan İhsaniye Gençlerbirliği Süper Amatör'ü şampiyon olarak tamamladı. Selçukspor ile arasında ki puan farkını kapatarak geriden gelen İhsaniye Gençlerbirliği, son hafta evinde Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte 22 maçlık periyotta 16 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İhsaniye Gençlerbirliği 53 puan topladı. Aldığı puanlarla sezonu şampiyon tamamlayan İhsaniye Gençlerbirliği gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı Sarayönü Belediyespor ile birlikte temsil edecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.