Bandırma M Tipi Cezaevi'nden Başkan Mirza’ya Ziyaret

Bandırma M Tipi Cezaevi'nden Başkan Mirza’ya Ziyaret

Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri, Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Müdür Yardımcısı İlyas Alan, mahkumların cezalarını infaz süreleri boyunca daha iyi koşullarda yaşamalarını ve burada...

Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri, Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Müdür Yardımcısı İlyas Alan, mahkumların cezalarını infaz süreleri boyunca daha iyi koşullarda yaşamalarını ve burada çeşitli beceriler kazanmalarını istediklerini söyledi.

Ziyarette, M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdür Yardımcısı İlyas Alan, kurum öğretmeni Yaşar Makarç, psikolog Özge Tutar ve infaz koruma memuru Oktay Ferik yer aldı. Ziyaretle ilgili bilgi veren Müdür Yardımcısı İlyas Alan, "Mahkumların cezalarını infaz süreleri boyunca daha iyi koşullarda yaşamaları için çeşitli atölyeler kurduk. Şu anda işleyen hazır atölyelerimiz var. Bu atölyelere ek olarak sabun atölyesi kurmak istiyoruz. Ayrıca, mahkumların çağın gelişmesinden geri kalmamaları için bilgisayar kursu düzenlemek istiyoruz. Bugüne kadar çeşitli konularda bize destek verdiniz. Bu konuda da destek vermenizi istiyoruz.” dedi.

Kurum yetkililerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Bütün insanlar bizim için çok değerlidir. Herkesin en iyi koşullarda yaşamaya hakları var. Kader mahkumlarının da daha iyi koşullarda yaşaması için acılarını, hasretlerini azaltmak için çeşitli desteklerimiz oldu. Sadece cezaevine değil, Bandırma’daki tüm kurumlara özellikle cami ve okullara desteklerimiz sürüyor. Cami ve okullarımızın bahçe düzenlemelerinden araç-gereç teminine kadar birçok konuda imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz. Sağlık ocaklarına desteklerimiz sürüyor. Bu projenizde de imkanlar ölçüsünde sizlere de destek vereceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.