Balkancı Bu Yılda Türkiye Şampiyonu Oldu

Balkancı Bu Yılda Türkiye Şampiyonu Oldu

Konya’da yapılan Double Trap Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtsporlu atıcı Ahmet Balkancı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Şampiyonu oldu.Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun faaliyet t...

Konya’da yapılan Double Trap Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtsporlu atıcı Ahmet Balkancı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Mehmet Bülent Torpil Double Trap Türkiye Şampiyonası 28-29 Mayıs tarihlerinde Konya’da yapıldı. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Saraçoğlu Spor Tesisleri Atış Poligonunda yapılan Mehmet Bülent Torpil Double Trap Türkiye Şampiyonası’nda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda, Büyükşehir Kağıtsporlu milli atıcı Ahmet Balkancı Türkiye şampiyonu oldu.

Ferdi klasmanda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atıcı Ahmet Balkancı Türkiye şampiyonu olurken, Servet Sivrikaya ikinci, Beytullah Balkancı ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporcuların madalyalarını Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Şube Müdürü Mustafa Mücahit Koç, Ali Bilgin, Gürgün Derilioğlu ve Engin Kaloğlu takdim etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.