Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Daha Çok Çalışmamız Gerek

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Daha Çok Çalışmamız Gerek

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Spor Toto Süper Ligin açılış maçında Akhisar Belediyespor karşısında beklenen futbolu sergileyemediklerini belirterek, "Ancak ilerleyen haftalarda toparlanacağız. Bugün heyecanımızı yenemedik....

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Spor Toto Süper Ligin açılış maçında Akhisar Belediyespor karşısında beklenen futbolu sergileyemediklerini belirterek, "Ancak ilerleyen haftalarda toparlanacağız. Bugün heyecanımızı yenemedik. Top bizdeyken oynamayı, top rakipteyken de oynatmamayı beceremedik." dedi.

Spor Toto Süper Ligin açılış maçında 38 yıl aradan sonra taraftarının karşısına çıkan Balıkesirspor, Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor'u konuk ettiği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Her iki takımın teknik direktörleri maç sonunda 90 dakikayı değerlendirdi.

Ev sahibi takım Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Ertekin, Akhisar Belediyespor karşısında beklenen futbolu sergileyemediklerini belirterek, ilerleyen haftalarda toparlanacaklarını bildirdi. Spor Toto Süper Liginde yeni olduklarını belirterek, "Bugün heyecanımızı yenemedik. Top bizdeyken oynamayı, top rakipteyken de oynatmamayı beceremedik. Daha çok çalışmamız ve eksiklerimizi tamamlamamız gerekiyor. Üç puanı kaybettiğimiz için üzgünüm. Bu yenilgiyi deplasmanda alacağımız galibiyetle telafi edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuk ekip Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise sezona deplasman galibiyetiyle başlamanın sevindirici olduğunu söyledi. Oyun anlayışındaki eksikleri göz ardı etmemek gerektiğine dikkat çekerek, özellikle maç kondisyonu açısından yeterli düzeyde olmadıklarını vurguladı.

Akçay, "Bütün başlangıçlar zordur. Bu karşılama da bizim açımızdan zor geçti. Maç kondisyonumuz yetersiz de olsa, oyun disiplini açısından başarılıydık. Zaman zaman kopuk kopuk oynadık, ama bu eksikleri oynadıkça gidereceğiz. Gol atma konusunda da bazı sıkıntılarımız var. Sonuçta kazanmak güzel. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Centilmence bir maç oldu. Gerek seyircileri gerek spor adamlarını centilmenliklerinden ötürü kutluyorum." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.