Balıkesirspor: 0 - Sivasspor: 1 (İlk Yarı)

Balıkesirspor: 0 - Sivasspor: 1 (İlk Yarı)

Stat: AtatürkHakemler: Deniz Ateş Bitnel, Cemal Bingül, Arkın AkgölBalıkesirspor: Emrullah, Uğur, Kulusic, Hasan, Bülent, Eray, Aykut, Alanzinho, Vargas, Sercan, Ali ÖztürkSivasspor: Ertuğrul, Cicinho, Ümit, Da Costa, Ziya, Adem, Kadir, Burhan,...

Stat: Atatürk

Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Cemal Bingül, Arkın Akgöl

Balıkesirspor: Emrullah, Uğur, Kulusic, Hasan, Bülent, Eray, Aykut, Alanzinho, Vargas, Sercan, Ali Öztürk

Sivasspor: Ertuğrul, Cicinho, Ümit, Da Costa, Ziya, Adem, Kadir, Burhan, Taouil, Aatif, Batuhan,

Gol: Dk. 25 Batuhan Karadeniz (Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk.23 Ziya Erdal, Dk.27 Da Costa (Sivasspor)

Spor Toto Süper Ligin 10.haftasında ligin son iki sırasındaki Balıkesirpor ile Sivasspor takımları arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Balıkesirspor’da forvet mevkiindeki Ali Öztürk sezon başından bu yana ilk kez ilk 11’de sahaya çıktı. Balıkesirsporlu oyuncular sahaya “Atatürk’ün öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” sözlerinin yazılı olduğu pankart ile çıktılar. İki takım Spor Toto Süper Lig’de ilk defa karşı karşıya geldi. Yaklaşık 3 bin Balıkesirsporlu taraftar takımlarını desteklerken, Sivasspor’u ise 50’ye yakın taraftar destekledi. Konuk ekip Sivasspor'da sakatlıkları bulunan John Utaka ve Hakan Arslan maç kadrosunda yer alamayan isimler oldu. Balıkesirspor takımında sakatlığı bulunan Andre Santos 18 kişilik kadroda yer almadı. Ligin son sırasındaki iki ekip karşı karşıya geldi. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin karşılaşmayı cezası nedeniyle tribünden izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Karşılaşmaya misafir Sivasspor başladı.

1. dakikada karşılaşmaya hızlı başlayan Balıkesirspor maçın ilk atağını gerçekleştirdi. Sercan ile ceza sahasına giren Balıkesirspor’da pas alan Ali Öztürk top ile buluşamadan savunma topu uzaklaştırdı.

10. dakikada ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Batuhan Karadeniz, penaltı noktasına doğru ortasını yaptı. O bölgede boşta kalan Aatif Chahechouhe istediği gibi bir vuruş yapamadı ve Balıkesirspor defansı topu tehlikeli bölgenin dışına taşıdı.

25. dakikada Sivasspor Batuhan Karadeniz'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçiyor. Defanstan gelen uzun topta kaleci Emrullah Şalk ve Ante Kulusic'in anlaşmazlığıyla biranda topu önünde bulan Batuhan Karadeniz topu boş ağlara gönderdi. 0-1

32. dakikada Sivasspor ceza sahasında yaşanan karambol sonrasında topu önünde bulan Ali Öztürk zor pozisyonda şutunu çekti, ancak defansta Ziya Erdal çizgi üzerinden topu uzaklaştırmayı başardı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca maçın ilk yarısı 1-0 konuk ekip Sivasspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.