Balık Tutmaya Giden Sara Hastası Boğuldu

Balık Tutmaya Giden Sara Hastası Boğuldu

Samsun’un Ayvacık ilçesinde sara hastası bir kişi balık tutmak için gittiği nehirde boğularak yaşamını yitirdi. Yukarı Yenice (köyü) mahallesindeki evinden Yeşilırmak Nehri kıyısına balık tutmaya giden sara hastası Mustafa Balcı’nın(34)...

Samsun’un Ayvacık ilçesinde sara hastası bir kişi balık tutmak için gittiği nehirde boğularak yaşamını yitirdi. Yukarı Yenice (köyü) mahallesindeki evinden Yeşilırmak Nehri kıyısına balık tutmaya giden sara hastası Mustafa Balcı’nın(34) cansız bedenini oğlu Tayyip Balcı(13) buldu.

Edinilen bilgilere göre Samsun’un Ayvacık ilçesi Yukarı Yenice (köyü) Mahallesinde ki evinden balık tutmak için önceki gün Yeşilırmak Nehri kıyısına gitti. Uzun süre eve dönmeyince hastalığından dolayı meraka kapılan annesi, torunu Tayyip Balcı’yı babasına bakmak için gönderdiğinde nehir üstündeki cansız bedeni ile karşılaştı. Olayın duyulması üzerine ambulans ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Balık tutmaya giden sara hastası Mustafa Balcı’nın nehir kenarında sara nöbeti geçirdiği ve suya düştüğü ve boğularak öldüğü öğrenildi. Otopsisi yapılan cenaze bugün köy caminde ikindi namazından sonra Yukarı Yenice Mezarlığında toprağa verilecek.

Mustafa Balcı'nın hastalığından dolayı erken emekli olduğu ve bir çocuğu bulunduğu öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.