BAL’da parola galibiyet

BAL’da parola galibiyet

BAL Ligi temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor evinde Bağlumspor’u ağırlarken Karapınar Belediyespor ise deplasmanda Çubukspor’a konuk olacak. Akşehirspor ise haftayı bay geçecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de yarın 5.hafta maçları oynanacak. 6.Grup’ta Konya’yı temsil eden Akşehirspor haftayı bay geçerken Karapınar Belediyespor deplasmanda Çubukspor’a konuk olacak. Sarayönü Belediyespor ise evinde Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u ağırlayacak. Maçlar saat 15.00’te başlayacak.

SARAYÖNÜ’NDE HEDEF İLK GALİBİYET

Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sarayönü Belediyespor evinde Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u ağırlayacak. Sarayönü İlçe Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. Maçı hakem Bedirhan Yiğitbaş yönetecek. Yiğitbaş’ın yardımcılıklarını; Mehmet Otru ile Halil İbrahim Kibiroğlu yapacak.Maçın dördüncü hakemi ise Fatih Okhan. Temsilcimiz rakibini yenerek ligdeki ilk galibiyetini alma amacında.

KARAPINAR’IN GÖZÜ ZİRVEDE

4 yıl aranın ardından çıktığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de iyi bir performans gösteren Karapınar Belediyespor bugün karayolu ile başkente gidecek. Çıktığı 4 maçta 7 puan alarak 4.sırada yer alan Karapınar Belediyespor yarın deplasmanda Çubukspor’a konuk olacak. Temsilcimiz rakibini yenerek zirve yarışına ortak olmak istiyor. Saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi hakem Dursun Can yönetecek. Can’ın yardımcılıklarını; İlknur Ülker ile Muhammed Apaydın yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Uğurcan Gökler.

AKŞEHİR HAFTAYI BAY GEÇECEK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta Konya’yı temsil eden Akşehirspor ise haftayı bay geçecek. Ligde topladığı 7 puanla Karapınar Belediyespor’un arkasında yer alan kırmızı-beyazlılar haftasonunu izinli geçirecek. Salı günü yeniden topbaşı yapacak Akşehirspor deplasmanda konuk olacağı 1926 Polatlı Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla çıkacak.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.