BAL'da fikstür belli olacak

BAL'da fikstür belli olacak

BAL Ligi fikstürü 28 Ağustos'ta çekilecek. Ligde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor'un fikstürü belli olacak

2017-2018 Sezonu Spor Toto BAL Ligi Fikstür Çekimi ve Bilgilendirme Toplantısı 28 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.Orhan Saka Amatörler Evi'nde saat 14.00'te gerçekleştirilecek kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Sayın Ali Düşmez başkanlık edecek. Yeni sezonda BAL Ligi'nde Konya'yı temsil ederek 3.Lig'e çıkmak için mücadele edecek Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor'un fikstürü belli olacak.

KART İLE HEDEF YENİDEN ŞAMPİYONLUK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta yeni sezonda Konya'yı temsil edecek Sarayönü Belediyespor, ligi geçtiğimiz sezon 4. Sırada tamamladı.Grupta Konya il birinciliğini tamamlayan Sarayönü Belediyespor statü gereği ligde kalmayı garantiledi. 2015-2016 sezonunda Niyazi Kart ile şampiyon olan yeşil-siyahlılar gelecek sezon için iddialı bir kadro kurarak yeni sezonda gözünü Spor Toto 3.Lig'e dikti. Niyazi Kart ile yeniden aynı başarıyı yakalamak isteyen Sarayönü Belediyespor yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.

AKŞEHİR'DE TEK DESTEK BELEDİYE

Geçtiğimiz sezon ve yeni sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta çalkantılı günler geçiren Akşehirspor, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek diğer temsilcimiz. Kırmızı-beyazlılar, geçtiğimiz sezon statü gereği play-off maçında karşı karşıya geldiği Konya Süper Amatör Lig ikincisi Selçukspor'u 3-1 mağlup ederek yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil etme hakkı elde etti. Akşehir Belediyesi desteği ile yeni sezona hazırlanan kırmızı-beyazlılar hedefi 3.Lig olsada ligde zor günler geçireceği kulislerde konuşuluyor.

EREĞLİ'DE HEDEFLER BÜYÜK

Geçtiğimiz sezon statü gereği Bölgesel Amatör Lig'den Konya Süper Amatör Grup'a düşen Ereğlispor 1 yıl aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Konya Amatör Süper Grup'ta; haftaya 1 puan farkla Selçukspor’un önünde giren Ereğlispor deplasmanda Muhasebe Gençlerspor’u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve adını Bölgesel Amatör Lige yazdırdı  Ereğlispor bu şampiyonlukla  geçtiğimiz sezon düştüğü Bölgesel Amatör Lige yeniden yükseldi. Yeni sezon öncesi gençlerle tecrübeli oyuncuları kaynaştıran Ereğlispor, 3.Lig'e çıkmak için mücadele edecek.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.