BAL’a katılım için son gün

BAL’a katılım için son gün

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 9. sezonu düzenlenecek olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanı'na göndermeleri gerekiyo

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 9. sezonu düzenlenecek olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanı'na göndermeleri gerekiyor.

Spor Toto BAL'a 2018-2019 sezonunda 160 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 97'si Spor Toto BAL'da kalan, 54'ü yerel amatör liglerden Spor Toto BAL'a çıkma hakkı kazanan ve 9'u TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

2018-2019 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e Katılım Genel Esasları ek'te belirtilmekte olup, bu esaslar doğrultusunda, lige katılma hakkı bulunan kulüplerin katılım belgelerini en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı'na  göndermeleri gerekiyor.

2018-2019 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesi ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.