‘BAL’ gibi hafta olsun

‘BAL’ gibi hafta olsun

BAL Ligi’nde Akşehirspor, yarın evinde Ankara DSİ Spor’u, Sarayönü Belediyespor ise Sandıklıspor’u ağırlayacak.İki maçta saat 14.00’te başlarken Karapınar Belediyespor ise haftayı bay geçecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta 13.hafta maçları oynanacak. Grupta Konya’yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor yarın oynayacakları maçlarla sezonun ilk yarısını noktalayacak. Karapınar Belediyespor ise bu haftayı maç oynamadan bay geçecek.

6.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor, yarın evinde başkent ekiplerinden Ankara DSİ Spor’u ağırlayacak. Saat 14.00’te başlayacak mücadele Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren Akşehirspor bugün yapacağı son taktik çalışmasının ardından DSİ maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Geçen hafta Kırıkkalespor’a 1-0 mağlup olarak liderliği rakibine kaptıran kırmızı-beyazlılar yarın başkent ekibini yenerek Kırıkkale’nin puan kaybetmesini bekleyip ligin ilk  yarısına lider olarak girmeyi hedefleyecek.

SARAYÖNÜ’NÜN RAKİBİ SANDIKLI

Sezona umduğu gibi başlayamayan Sarayönü Belediyespor’da tehlike çanları çalıyor. Statü gereği Konya takımları arasında 3.olan takımın direk olarak küme düşmesi sebebiyle yeşil-siyahlılar renktaşı olan Karapınar Belediyespor ile küme düşmeme mücadelesi veriyor. Niyazi Kart’ın talebeleri yarın evinde Sandıklıspor’u yenerek lig arasına moralli girip devre arası yapacağı takviyelerle ligde tutunmak istiyor.Yarın saat 14.00’te başlayacak mücadele Sarayönü İlçe Stadyumu’nda oynanacak.

KARAPINAR BAY GEÇECEK

Grupta mücadele eden bir diğer Konya temsilcisi Karapınar Belediyespor ise lige verilen sezon arasına erken girdi. Ligin ilk devresini geçtiğimiz Pazar günü evinde ağırladığı Kırşehir Çayağzıspor maçı ile tamamlayan yeşil-siyahlılar, ligin 13.haftasında maç oynamadan bay geçecek. Evinde ağırladığı Kırşehir temsilcisini 2-1 mağlup ederek lig arasına moralli giren Karapınar Belediyespor, transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna katarak ligde tutunmak istiyor.

ABİDİN KURT
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.