'BAL' gibi hafta!

'BAL' gibi hafta!

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor haftayı 3 puanla kapatarak Konyalı sporseverlerin yüzlerini güldürdü

7.sezonuna giren Bölgesel Amatör Lig'de Konya takımları fırtına gibi esmeye devam ediyor. Konya'yı temsil eden iki takımda, oynadığı futbolla büyük beğeni topluyor. Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor ligin 3.haftasını galibiyetle kapatarak Konyalı sporseverlere büyük sevinç yaşattı.

İKİ HAFTADA 9 GOL ATTI

Sezona evinde ağırladığı Sarayönü Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Akşehirspor, oynadığı güzel futbolu sürdürmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta iki haftada toplamda 9 gol attı. Ligin ikinci haftasında Konyaaltı Belediyespor'a konuk olan temsilcimiz rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. Akşehirspor ligin üçüncü haftasında ise Nasreddin Hoca Stadyumu'nda ağırladığı ligin dişli ekiplerinden Sandıklıspor'u 6-1'lik skorla mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar aldığı bu ezici galibiyetle puanını 6'ya çıkardı ve ligde Sarayönü Belediyespor'un ardından 4.sırada yer aldı.Akşehirspor, ligin 3.haftasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne konuk olacak.

VERMEMİZ GEREKEN HEDİYEYDİ

Sandıklıspor karşısında aldıkları 6-1'lik ezici galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Akşehirspor teknik direktörü Mehmet Tayfun Türkmen, "Dün ki maç; taraftarımıza bize olan ilgilerinden dolayı vermemiz gereken hediye idi. Bize çok güveniyorlar. Bunu hissediyoruz. Bizi samimi olarak destekliyorlar. Müsabaka esnasında ve sonrasında çok eğleniyorlar. Zaten bizim o sahada bulunmamızın nedeni onları eğlendirmek. Sezon sonuna kadar Akşehir'in bize verdiği temsil görevini bahanesiz yerine getireceğiz. Seyircimizin neşe ve gururunun devamını  yükselterek sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

SARAYÖNÜ KALDIĞI YERDEN DEVAM

Bölgesel Amatör Lig'in en tecrübeli takımlarından biri olan Sarayönü Belediyespor, ligde 7.sezonuna girdi. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig'in kapısından dönen yeşil-beyazlılar kaldığı yerden devam ediyor.  Pazar günü konuk olduğu Hisar Belediyespor'u 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başaran Sarayönü Belediyespor, puanını 7'ye yükseltti. Ligde 3 maça çıkan yeşil-siyahlılar aldığı 2 galibiyet 1 beraberlikle 3.sırada bulunuyor. Sarayönü Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'in 4.haftasında Sarayönü İlçe Stadyumu'nda Akıncılarspor'u ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.