Bakkal'ın 11 arayışı

Bakkal'ın 11 arayışı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Torku Konyaspor'da teknik direktör Mesut Bakkal'ın ideal 11 arayışı sürüyor. Yeşil-beyazlılar, bugün saat 17.00’de Hollanda 2. lig takımlarından De Graafschap ile karşı karşı gelecek.

Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları sürerken, Hollanda kampında ise sona gelindi. Isparta Davraz’dan sonra ikinci kamp dönemi için Hollanda’nın Arnheim kasabasını seçen ve yoğun antrenmanlarla birlikte hazırlık maçları oynayan yeşil-beyazlı takımda futbolcuların gösterdiği performans dikkat çekti.

Hollanda kampında; Qabala, Twente, Den Haag ve Heracles Almelo takımlarıyla hazırlık maçları oynayan Kartallar, önceki gün ise akşam, Hollanda 3. lig takımlarından AFC Arnheem ile antrenman maçında karşı karşıya geldi. Torku Konyaszpor, bu maçta şu kadro ile mücadele etti.

Oğuzhan (Emre), Benjamin Fuchs, Volkan Fındıklı, Gökay Işıtan (Tolga Ünlü), Tufan (Yunus Emre), Ali Çamdalı (Mehmet Uslu), Ömer Ali Şahiner, Recep Aydın, Barış Örücü, Gabriel Torje, Ciprian Marica (Ali Dere). Torku Konyaspor’un gollerini Ömer Ali (4), Recep Aydın (2), Barış Örücü, Ciprian Marica ve Ali Dere attı. AFC Arnhem'in gollerini Hulusi(2) ve Yahya kaydetti. Yeşil-beyazlı takımda, diğer futbolcular ise, fitness salonunda kuvvet çalışması yaptı.

Hollanda kampında 11. günü geride bırakan Torku Konyaspor, dünü de sabah ve akşam gerçekleştirilen çift antrenmanla değerlendirdi.  

Torku Konyaspor, bugün saat 17.00’de Sportpark Bezelhorst sahasında Hollanda 2. lig takımlarından De Graafschap ile karşı karşı gelecek. programda değişiklik olmaması halinde Pazar günü de Hollanda Eredivise 1. ligi takımlarından Utrecht ile son hazırlık maçını oynayacak olan yeşil-beyazlılar 4 Ağustos Pazartesi günü Türkiye’ye dönecekler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.