Bakırcılar Odasından, Yavuz Kızılaslan’a ziyaret

Bakırcılar Odasından, Yavuz Kızılaslan’a ziyaret

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan ve Zabıta Şube Müdürü Hüseyin Öcal’ı ziyaret eden, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve Yönetim Kurulu üyeleri esnaf ve zabıta ilişkileri konusunda istişare de bulundular.

Ziyaretten memnun olduklarını dile getiren Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan, “Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun olduk. Kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Esnafımızla zabıta ilişkilerinin daha iyi olması noktasında istişare ettik. Bu ziyaret bizim için son derece faydalı oldu. Kendilerine başarılar diliyorum. Biz her zaman esnafımızın yanında olduk, elimizden geleni her türlü desteği de vermeye devam ediyoruz ” dedi.

Işık’tan, teşekkür

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan’a esnaflara verdiği destekten olayı teşekkür ederek, “Zabıta Dairesi Başkanımız Yavuz Kızılaslan her zaman esnaflarımıza her türlü desteği verdiği gibi, elinden geleni yapmaktadır. Kendisine ve zabıta dairesindeki görevli yöneticilerle birlikte zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugünkü ziyaretimizde esnaf ve zabıta ilişkilerini istişare ettik. Son derece güzel ve verimli bir ziyaret gerçekleştirmiş olduk. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan ve Zabıta Şube Müdürü Hüseyin Öcal’a birer tablo hediye etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.