Bakana Soru Sormak İsteyen Kadın Salondan Çıkarıldı

Bakana Soru Sormak İsteyen Kadın Salondan Çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı 1. Kadın ve Adalet Zirvesi’nde, genç bir kadın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a soru sormak istedi. Kadın ve arkadaşları korumalar tarafından ağızları kapatılarak dışarı çıkarıldı....

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı 1. Kadın ve Adalet Zirvesi’nde, genç bir kadın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a soru sormak istedi. Kadın ve arkadaşları korumalar tarafından ağızları kapatılarak dışarı çıkarıldı.

KADEM’in düzenlediği 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi CVK Otel’de gerçekleştirildi. Zirveye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam kürsüde konuşurken, genç bir kadın araya girerek ‘Size bir soru sormak istiyorum’ dedi. Bakan İslam ise, ‘Konuşmamı bitirince sizi dinleyeceğim’ karşılığını verdi. Kadın soru sormakta ısrar edince devreye korumalar girdi. Genç kadının ve arkadaşının ağzını kapatan korumalar, yaka paça dışarı çıkardı.

Bu arada, genç kadın soru sormaya çalışırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakan İslam’a eliyle işaret etmesi dikkat çekti. Emine Erdoğan da kadının sesinin duyulmaması için salondakilerle birlikte alkış tuttu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.