Bakan Yılmaz, Erdoğan İçin 3 Bin Tl Bağış Yaptı

Bakan Yılmaz, Erdoğan İçin 3 Bin Tl Bağış Yaptı

Erzincan’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, valilik, belediye, AK Parti İl Başkanlığı ve 3. Ordu Komutanlığı ziyaretlerinin ardından, esnafla bir süre sohbet etti.Bakan Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan İl Başkanlığı...

Erzincan’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, valilik, belediye, AK Parti İl Başkanlığı ve 3. Ordu Komutanlığı ziyaretlerinin ardından, esnafla bir süre sohbet etti.

Bakan Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘cumhurbaşkanı adayına bağış’ kampanyasına katıldı. Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a 3 bin TL bağışladı.

Ziraat Bankası Şubesi'nde yürütülen kampanyaya katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Türk devlet tarihinde ilk defa cumhur cumhurbaşkanı seçiyor. Dolayısıyla kanunla ilgili bu cumhurbaşkanı seçiminde adaylara, her vatandaşın bir seçim kampanyasına katkıda bulunma imkanı açıldı. Bugün Erzincan’da AK Parti il başkanlığımızın düzenlemiş olduğu böyle bir programa katıldım ve biz de karınca kararınca derler ya dolayısıyla bir katkıda bulunduk. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.