Bakan Şimşek Tenis Turnuvasında Rakibini 2-0 Yendi

Bakan Şimşek Tenis Turnuvasında Rakibini 2-0 Yendi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, 5. Embassy Tennis Turnuvasında rakiplerini 2-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı.Bakan Şimşek, turnuvadaki maçına eşi Esra Hanım, kızları Azra Esma ve Sare Nur ile geldi. Şimşek...

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, 5. Embassy Tennis Turnuvasında rakiplerini 2-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

Bakan Şimşek, turnuvadaki maçına eşi Esra Hanım, kızları Azra Esma ve Sare Nur ile geldi. Şimşek ve Turan ile rakipleri maça başlamadan önce gazetecilere poz verdi. Bakan Şimşek devre aralarında eşi ve kızlarının yanına gitti.

Daha sonra turnuvaya başlayan Tural ve Şimşek, iki seti kazanarak galip geldi ve bir üst tura çıkmaya hak kazandılar.

Maç sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Şimşek, kolay bir maç olduğunu ifade ederek rakiplerinin biraz güçsüz olduğunu belirtti. 2 yıl önce tenise başlayan Şimşek, fırsat bulduğunda da sabah erken saatlerde veya akşam saatlerinde tenis oynamaya geldiğini anlattı. Şimşek, vatandaşlara da fırsat bulduklarında spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.

PTT Genel Müdürü Osman Tural ise teniste skor elde etmenin yolunun az hata yapmaktan geçtiğini anlatarak, takım olarak az hata yaptıklarını dile getirdi.

Esra Hanım ise eşinin performansının iyi olduğunu ifade ederek, kızları Azra ve Sare Nur’u da şans vermesi için getirdiğini kaydetti.

Bakan Şimşek, eşi ve çocukları gazetecilere verdikleri pozun ardından sahadan ayrıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.