Bakan Kurum'dan Konyaspor'a destek

Bakan Kurum'dan Konyaspor'a destek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum beraberindeki heyet ile birlikte Atiker Konyaspor'u ziyaret etti.

 

 Konya’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğurİbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı AhmetPekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve ilgili birimlerin üst düzey yöneticileri eşlik etti.

Konyalı Bakan Murat Kurum ve beraberindeki heyeti, Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyeleri kulüp binasında misafir etti. Ziyarette Konyaspor’la ilgili çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunuldu. Başkan Hilmi Kulluk kulübün sorunlarıyla ilgili Bakanı bilgilendirdi. Kurum, kendisine iletilen konuların tamamıyla yakından ilgilendi.

Kulüp tarafından yapılan sunumun ardından bir konuşma yapan Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Konyaspor’umuzu ziyaret ettik. 2 sene sonra Konyaspor’umuzun 100. Yıldönümünü kutluyor olacağız. Konyaspor çok köklü, bu ülke için bu spor için önemli başarılara imza atmış bir kulübümüz. İnşallah biz de hem kulübümüzü hem yöneticilerimizi bugün ziyaret etme fırsatı bulduk. Şehrimize kazandırmış oldukları başarılardan dolayı kendilerini tebrik ettik, Konyaspor’umuzun ve Konya’mızın yanında olduğumuzu kendilerine ifade ettik. İnşallah biz de Konyaspor olarak, bir Anadolu kulübü olarak önümüzdeki süreçte şampiyon olmayı istiyoruz. Buna ilişkin de gerekli her türlü alt yapıyı inşallah hem Büyükşehir Belediyemiz hem de tüm Konya olarak biz de Konyalı bir Bakan olarak destek olacağız ve inşallah Konyaspor’umuzun daha güzel başarılara imza atması noktasında yanında olacağız. Bu vesileyle tüm futbolcularımıza ve yöneticilerimize de şehrimize Konyaspor’umuza vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma ve stadyum dışına kısa süre önce yaptırılan çift başlı Anadolu Kartalı heykelinin minyatürünü Başkan Hilmi Kulluk takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.