Bakan Cevdet Yılmaz Gazetecilerle Doluya Yakalandı

Bakan Cevdet Yılmaz Gazetecilerle Doluya Yakalandı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin (YYÜ) Spor Kompleksi temel atma töreninde doluya tutuldu. Aniden bastıran dolu karşısında basın mensupları üzerlerindeki montları ve atkılarıyla kameraların ıslanmaktan korumaya...

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin (YYÜ) Spor Kompleksi temel atma töreninde doluya tutuldu. Aniden bastıran dolu karşısında basın mensupları üzerlerindeki montları ve atkılarıyla kameraların ıslanmaktan korumaya çalıştı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Van YYÜ’deki çeşitli programlara katılmak için saat 10.30’da tarifeli uçak ile Van’a geldi. Kalkınma Bakanını havaalanında Van Valisi Aydın Nezih Doğan ve protokol karşıladı. Bakan buradan yoğun güvenlik önlemleri altında YYÜ kampüsüne geldi. İlk olarak YYÜ Spor Kompleksi temel atma törenine katılan Bakan, Van depreminde ölenleri rahmetle anarak konuşmasına başladı. Van depremiyle Türkiye’nin tek yürek olduğunu belirten Bakan Yılmaz, YYÜ depremden sonra çok büyüdüğünü söyledi.

Bakan konuşma yaparken aniden dolu başladı. Bakanın konuşmasını çeken gazeteciler de hazırlıksız yakalandığı için montlarını ve atkılarını kameraları ıslanmasın diye kullandı. Çardak altında konuşma yapan bakan fazla ıslanmazken doluyla birlikte kısa bir koşuşturma yaşandı. Temel atma törenin çardağın altında yapan protokol, zor anlar yaşadı. Açılıştan sonra bakan korumaların koşuşturmasıyla makam aracına zor yetiştirildi.

Doluya yakalanan Bakan ve heyeti YYÜ Merkezi Laboratuvarı’nı gezdikten sonra karayoluyla Ağrı’nın Patnos ilçesine geçti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.