Bajic de gidiyor

Bajic de gidiyor

Takımın başarılı isimleri Barry Douglas ve Jagos Vukovic’in ardından bir başka başarılı ismi olan Riad Bajic de yol ayrımında.

Takımın başarılı isimleri Barry Douglas ve Jagos Vukovic’in ardından  bir başka başarılı ismi olan Riad Bajic de yol ayrımında. Başarılı golcü oyuncuyu  İtalya’nın Udinese takımı ısrarla istiyor.  Bonservisi 5.5 milyon Euro olan Bajic’e Udinese takımı 5.25 milyon Euro teklif etti

Atiker Konyaspor’da  yeni sezon öncesinde yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor.  geçtiğimiz sezonun sonunda  beş oyuncu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekipte önemli oyuncular da transfer olarak takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz sezonların başarılı kadrosunda yer alan sol bek oyuncusu Barry Douglas, savunmanın bel kemiği olan stoper Jagos Vukovic  yurt dışına transfer olurken takımın bir başka başarılı ismi Riad Bajic de yuvadan uçmak üzere.  Başarılı golcü oyuncuyu  İtalya’nın Udinese takımı ısrarla istiyor.  Bonservisi 5.5 milyon Euro olan Bajic’e Udinese takımı 5.25 milyon Euro teklif etti. Bu transferin gerçekleşmesine  kesin gözüyle bakılırken  golcü oyuncunun yerine ise arayışlar başladı.

BAJİC DE GİTMEK İSTİYOR

Atiker Konyaspor’un geçen sezon en golcü ve başarılı ismi olan Riad Bajic de futbol hayatını Avrupa’da sürdürmek istiyor. Genç oyuncu bu nedenle yapılan bu teklifi değerlendirmek istiyor ve kulübün Udinese ile anlaşmasını bekliyor. 

GEÇEN SEZONUN EN GOLCÜ İSMİ OLDU

Atiker Konyaspor’un en golcü ismi oynadığı 32 maçta 2 bin 229 dakika sahada kalan ve rakip fileleri 17 kez havalandıran Riad Bajic oldu. Boşnak oyuncu iç sahadaki Beşiktaş ve A.Alanyaspor, deplasmandaki Fenerbahçe ve Gaziantepspor maçlarında 2’şer gol kaydederken, A.Alanyaspor ile deplasmanda oynanan ve 3-2 kazanılan maçta attığı ilk gol hakem kayıtlarına Berkan Emir’in kendi kalesine attığı gol olarak geçti.  

BAJİC’İN YERİNE MOUSA SOW İSMİ

Bajic giderse yerine yıldız bir oyuncu transfer etmek isteyen Atiker Konyaspor’da  Mousa Sow’un ismi geçiyor.  Fenerbahçe’de başarılı işlere imza atan Senegalli golcünün satın alma opsiyonlu kiralanması bekleniyor.  Mousa Sow’un Fenerbahçe’ye gitmek istemesi ise  bu transferi zora sokuyor. Transferle ilgili gelişmeler birkaç gün içinde netlik kazanacak.

SOW TRANSFERİ YALANLADI

Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdilerde Al Ahli takımında forma giyen Moussa Sow, Atiker Konyaspor ile anlaştığı iddialarını sosyal medyadan 'fake, fake, fake' sözleri ile yalanladı.

 FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum