Bahçeli'nin af ısrarı anketlere böyle yansıdı

Bahçeli'nin af ısrarı anketlere böyle yansıdı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ısrarla gündemde tuttuğu af konusunda yapılan anketten çıkan sonuçlar dikkat çekiyor. 12 bin kişinin katıldığı anketten çıkan sonuç kadar yapılan yorumlar da önemli...

"Cumhur ittifakı"nın anlaşamadığı ve farklı açıklamaların yapıldığı bir başka konu da af konusu oldu. İttifakın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortaya attığı af konusu AKP tarafından önce dikkate alınmadı, Bahçeli ısrarcı olunca da "şu anda gündemde yok" şeklinde açıklamalarla geçiştirildi. Ancak Bahçeli, bu açıklamalar yapılırken cezaevindeki Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti. Af talebini yineledi.

af-anketi.jpg

12 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI AF ANKETİ SONUÇLARI

MHP lideri Bahçeli'nin gündeme getirdiği ve ısrarcı olduğu genel af konusu ile ilgili anket düzenlendi. Memurlar.net'te yapılan ankete 12 bin kişi katıldı. Ankette katılımcılara "MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sürekli olarak gündeme getirdiği af konusunda ne düşünüyorsunuz?" diye soruldu.

Ankete katılanların yüzde 77.99'u "Hayır, af gelmemeli" seçeneğini şaretlerken, yüzde 15.69'u ise "Evet, af gelmeli" seçeneğine oy verdi. "Fikrim yok" seçeneğini işaretleyenler ise yüzde 6.33 oldu. Oranların karşılığı olan sayılar ise şöyle:

 

af-anketi-oylama-sonuclari.jpg

Ankete katılanlardan bazılarının yorumları şöye:

"af gelmeli diyenlere sesleniyorum.. Sizin de ananızı, babanızı, eşinizi öldürsünler ondan sonra af çıksın deyin bakalım.. Ya da gece evine hırsız girsin ondan sonra af çıksın de... Af maf yok.. Suçlular cezalarını çekmeli.. Biz idam bekliyoruz adamlar af diyor ya"

"bahçelinin derdi ne bilen var mı. hakim kesildi milletin başına kimin suçlu olduğunu anlıyorsan git hakimlik yap..."

"Sayın bahcelı af isteyecegıne memura zam istesin.Memur harıç herkese bıseyler verıldı bunu herkes bılıyor.Hakım savcı doktor polis asker ve emeklıler aldı.Memur ise %3 te kaldı."

"Referandumda idam diyen adam şimdi af diyor :)"

"devlet kendisine işlenen suçları affeder kişilerin bir birine işlenen suçlar şahıslar afefder"

"Af olayında; şu-bu faydalanmasın demek olmuyor. Anayasay, AB uyum yasalarına falana aykırı oluyor. Bir dava açıyorlar herkes faydalanıyor aftan. Bundan dolayı af çıkmamalı."

"Sayın liderime üzülmekteyim,Biz ülkücüleri 7bitirdi sağolsun!35 yıllık hayallerimi kayıtsız şartsız birilerine destekle ülkemizin gerçek gündemi dışındaki ucube arayış ve söylemlerle telef etti.Vallahi hüsrandayız sayın Bahçeli Ey Türk Titre ve Kendine Dön sloganımızı hatırlasak artık!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum