Bahçelievler’deki Silahlı Kavga Kamerada

Bahçelievler’deki Silahlı Kavga Kamerada

Bahçelievler’de, yol verme tartışmasından çıkan silahlı kavgada bir polis memuru ve kardeşi yaralandı. Failler olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Yaşanan silahlı kavga bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay Karaoğlanoğlu...

Bahçelievler’de, yol verme tartışmasından çıkan silahlı kavgada bir polis memuru ve kardeşi yaralandı. Failler olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Yaşanan silahlı kavga bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; polis memuru Orhan Aslan ile üniversiteye kayıt yaptırmak için geldiği söylenen kardeşi Sinan Aslan, 06 AV 0546 plakalı otomobil ile cadde üzerinde ilerlerken, üzerinde 2 kişinin bulunduğu 34 UG 2577 plakalı motosikletle çarpıştı. Yaşanan kazadan sonra taraflar arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine motosikletten inen şahıslar Orhan ve Sinan Aslan’a saldırdı. Sinan Aslan göğsünden, Orhan Aslan ise kolundan yaralandı. Bunun üzerine polis memuru da şahıslara ateş açtı. Olaydan sonra Sinan Aslan kanlar içinde yere yığıldı. Biri yaralı olduğu belirtilen zanlılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan Sinan Aslan’ı Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kolundan hafif yaralanan polis memuru Orhan Aslan da daha sonra gelen ambulansla hastaneye götürüldü.

Olay sırasında araçta bulunan Orhan ve Sinan Aslan’ın anne ve babası da büyük panik yaşadı. Gözyaşları içinde kalan anneyi polis memurları sakinleştirmeye çalıştı. Polis kaçan zanlıların peşine düştü. Kovalamaca sonrası zanlılardan birisinin yakalandığı, diğerinin ise gözden kaybolduğu belirtildi.

Bu arada, yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Kayıtlarda, araçla motosikletin çarpıştığı ve tarafların kavgaya tutuştuğu görülüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.