Bahçeli'den sert saldırı açıklaması

Bahçeli'den sert saldırı açıklaması

Bahçeli, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabından, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'daki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, katillerin, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ni dün akşam kana buladıklarını, kayıp ve yıkımın bilançosunun çok ağır olduğunu belirtti.

Türk milletinin terörizmin zehirli, zelil ve zillet emellerine göz yummayacağını vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:

Katiller, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini dün akşam kana buladılar. Kayıp ve yıkımın bilançosu maalesef çok ağırdır. Otomatik tüfek ve bombalarla masum insanlarımıza saldıran alçaklar, 36 kişinin ölümüne, 147 kişinin yaralanmasına neden oldular. Acımız tarifsiz ve benzersizdir.

Ramazan’da, bayram öncesinde, Kadir Gecesi’ne kısa süre kala, vahşilerin sahneye çıkması azap ve zulümdür. İnsanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş canavarları ve menfur saldırılarını, aynı zamanda teröre arka çıkan karanlık odakları lanetliyorum.

İstanbul’daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerim. Tüm yaralılarla şifalar temennisiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türk milleti terörizmin zehirli, zelil ve zillet emellerine göz yummayacaktır. IŞİD, PKK veya destekçileri Türkiye’yi asla çözemeyeceklerdir. Bugünlerde daha fazla birliğe, beraberliğe, saflarımızı sıkı tutmaya ihtiyacımız vardır. Düşmanları sevindirmeyelim, hainleri güldürmeyelim.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da saldırıya ilişkin Twitter hesabından bir açıklama yaptı. CHP Lideri, "Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen alçak saldırıda kaybettiğimiz canlara Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kandan beslenen herkese lanet olsun! Tüm Türkiye'ye bu acı süreç bitene kadar sabır diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.