Bahçeli'den 4 partinin ittifakına ilk yorum

Bahçeli'den 4 partinin ittifakına ilk yorum

Partisinin genel merkezinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 4 partinin ittifak kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli: "İttifaka alerjisi olanlar zaman içerisinde kendileri de ittifak yapma konumuna geldiler, hayırlı olsun. 4 - 5 partinin bir araya gelmesi seçimlerin böyle güçlü bir yapıya gelmesi ülkemiz açısında da iyi olacaktır. İttifakı ortaya attığımızda 'hazine yardımı için bunu yapıyorlar' diyen köşe yazarları, sıfır barajla seçim nasıl oluyor bunu bir görsünler" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"İttifakın yasal zeminde yapılmasının demokrasimiz için hayırlara vesile olacağını ifade etmiştik. Bazı çevreler bu ittifak kavramına alerji ortaya koymuşlardır. Zaman içinde kendileri de ittifak yapma duruma geldiler. Dört partinin böyle bir arada olması ülkemiz için kaynaşma vesilesi olacaktır. Sıfır barajla bu seçim nasıl oluyor görülsün bakalım. Hayırlı uğurlu olsun. 

Bugün de tamamlandıktan sonra ayın 3'ünde müracaatlar son bulmuş olacak. Müracaaatların yanında herhangi bir uzatma söz konusu olmayacak bizde. Dün akşam itibariyle 943 müracaat yapılmıştır. Bunlar içinde en sevindiricisi 108 hanımefendi olmasıdır."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.