Bahçeli Periscope'la canlı yayın teklifini kabul etmedi

Bahçeli Periscope'la canlı yayın teklifini kabul etmedi

Ruşen Çakır'ın Periscope'la canlı yayın yapma isteğini kabul etmeyen MHP lideri Devlet Bahçeli, teklife atasözü ile cevap verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Yozgat ve Sivas mitinginin ardından kendisiyle konuşma fırsatı bulan Habertürk yazarı Ruşen Çakır, röportajından kesitleri bugünkü köşe yazısında kaleme aldı.

Daha önce Kılıçdaroğlu, Demirtaş gibi parti başkanlarıyla Periscope uygulamasıyla canlı yayın yaptığını, Bahçeli'nin ise bu teklifi reddetiğini söyleyen Çakır, Bahçeli'nin uygulamadan haberi olmadığını da sözlerine ekledi:

"DİBİNİ GÖRMEDİĞİM KUYUDAN SU İÇMEM"

"Ben mitinglerin Yozgat ayağını izledim ve bazı meslektaşlarımla birlikte kendisiyle sohbet etme imkanı buldum. Daha önce CHP Lideri Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ve SP Lideri Kamalak ile miting öncesi veya sonrasında Periscope uygulamasıyla canlı yayın yapmıştım. Bahçeli’ye de teklif ettim ama uygulamadan haberi yoktu. "Ben dibini görmediğim kuyudan su içmem" diyerek önerimi nazikçe reddetti."

PERİSCOPE NEDİR

Periscope, Twitter'ın yeni canlı yayın uygulamasıdır. Telefonunuz ile çevrenizde olup biteni Twitter üzerinden arkadaşlarınızla veya tüm dünya ile paylaşabilirsiniz.

Periscope ile yapılan canlı yayınlar varsayılan olarak tüm kişiler tarafından görülebilir. Fakat dilerseniz Periscope  ile yapılan canlı yayınları gizlemeniz mümmkün.

Siz canlı yayına başladığınızda sizi takip edenler otomatik olarak bildirim alırlar. Başkaları yaptıkları canlı yayınlara sizi davet edebilirler.

Takip ettiğiniz kişilerden biri canlı yayın yapmaya başladığında sizi özel olarak özel canlı yayına davet edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.