Bahçeli: FETÖ şeytan uşağıdır

Bahçeli: FETÖ şeytan uşağıdır

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında FETÖ soruşturmasına ilişkin açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, grup toplantısında FETÖ terör örgütünün haberleşme sistemi olan ByLock hakkında da konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, "Yeni bir darbeye yeltenen aklından geçiren kim ya da kimler varsa önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izni ile görecekleri de vardır" dedi.

'TÜRK DEVLETİNİ KANSER GİBİ SARDILAR'

Cebinde veya evinde 1 dolar bulunduran, ByLock kullanan Fetöcüler Türk devletini kanser gibi sarmışlardır. Her meslek grubunda her alanda FETÖ’nün yaşaması için ortak cephe hattı kurulmuştur. FETÖ ilk aşamada yüce dinimize saklanarak, bu zalim ve küfür bekçileri tertemiz vicdanları tutsak almıştır. Kandırmadıkları kimse kalmamıştır.

'KILIKTAN KILIĞA SOKULAN SOYSUZ BİR ÇETE'

FETÖ Türk ve İslam düşmanı odaklarla yumuşak işbirliği kurmuştur. Gerçekte her pis işe hevesle heyecanla ortak olmuşlardır. FETÖ Anadolu’nun istilası amacıyla özel eğitimden geçirilip kılıktan kılığa sokulan vicdan ve imana yabancı olan soysuz bir çetedir. 15 Temmuz’da yaşananlar tam da budur.

'FETÖ ŞEYTAN UŞAĞIDIR'

Bu tehdit geçmemiş bitmemiştir. Silahla başaramayanlar faiz kur finans üzerinden yeni alanlar açmak istemektedirler. FETÖ haindir şeytan uşağıdır. PKK neyse FETÖ odur.

'İKİNCİ DARBE OLACAĞINI SÖYLEYENLER…'

İkinci bir darbe olacağını söyleyeler de hadlerini aşmaktadır. Maskaralığa dönen bu hainlik tutkusundan muhatapları derhal vazgeçmelidir. Yeni bir darbeye yeltenen aklından geçiren kim ya da kimler varsa önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izni ile görecekleri de vardır. Kulun hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı vardır. Hepsinden her şeyden kudretlidir. Türk milleti dağılmanın eşiğindeyken yeni bir destan yazıp birliğini korumuştur. Gerekirse aynısını  daha şiddetle tekrarlayacaktır

‘DEVLET BU ARTIKLARDAN KURTULMAK ZORUNDA’

FETÖ ile mücadele her düzeyde sürmektedir bu doğal olduğu kadar doğrudur. Türkiye bu artıklardan kurtulmak zorundadır. Bugüne kadar 8 KHK çıkarılmış çok sayıda ihraç olmuştur. Devlette dip bucak temizliği devam etmektedir ki bunu kısa sürede temizlenmesini bekleme aşırı iyimserliktir.

‘MAHKEME KARARI OLMADAN KİMSEYE SUÇLU MUAMELESİ YAPILAMAZ’

Ancak hiçbir suçu günahı olmayan vatandaşların mağdur olduğuna dair şikayetler de ortadadır. Yurtta sulh konseyi adlı haysiyetsiz hainlerin tepe yapılanmasından bahseden henüz yoktur. En alttan kişilerle uğraşıldığı kadar lider kadroyu konuşanlar pek görülmemektedir. Mahkeme kararı olmadan kimseye suçlu muamelesi yapılamayacaktır. Zira Türkiye bir hukuk devletidir.

‘BYLOCK KULLANAN SİYASETÇİ DİKKATE ALINMIYORSA…’

Masumların hak ve taleplerine duyarsız kalınmamalıdır. Mesela ByLock kullanan bir memur tutuklanırken aynı eylemin içindeki bir siyasetçi veya yüksek memur dikkate alınmıyorsa bu mağduriyet yaratacaktır. 15 Temmuz’un arkasındaki asıl isimlerin deşifre edilmesi halinde diğer ayakların çorap söküğü gibi geleceğini bilmek lazım.

‘ABD TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK VERİRKEN…’

MHP hükümeti terörle mücadele kapsamında destekleyecektir. Bugün Fırat kalkanı harekatının 32. Günündeyiz. ABD’nin ülkemize meydan okur gibi PYD YPG’ye yaptığı silah yardımları muhtemel Rakka ve Musul operasyonuyla ilgili kafa karışıklıkları bizi endişelendirmektedir. ABD terör örgütlerine destek verirken bu kan tutkunu caniler Türkiye’ye saldırmaktadır.

‘TERÖR DAYANILMAZ HAL ALMIŞTIR’

Artık terör dayanılmaz hal almıştır. Türkiye 20 Temmuzdan bu yana tam bir facia yaşamaktadır. 905 evladımızı bir yıllık zaman zarfında şehit verdik. Her gün şehit gelmektedir. Bugün maruz kaldığımız tehlike günü birlik ve fason tedbirlerle geçiştirileme. Artık bu beladan kurtulmanın zamanı gelmiştir.

‘MHP İŞBİRLİĞİNE HAZIRDIR’

Ve MHP her türlü yapıcı iş birliği ve yakın temasa hazırdır. Ciddi köklü ve kalıcı tedbirlerin alınmaması halinde terör Türkiye’yi yutacaktır. Bu sorunun çözülememesi durumunda iç savaş ortamının oluşacağını artık herkesin idrak etmesi gerekmektedir. Silahlı mücadele yanından sosyal ve ekonomik tedbirlerin alınması gerekmektedir.

Soru: MGK’dan OHAL’in uzaması tavsiyesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

15 Temmuz gecesini hatırlayan yaşayan her kim varsa onların huzur ve barışa kavuşması için olağanüstü tedbirlerin alınması yararlıdır ve 3 ay daha uzatılması faydalı olacaktır diye düşünüyoruz.

SORU: KHK’ların AYM’ye CHP tarafından taşınması ve yeni anayasa hakkında ne diyeceksiniz?

CHP’nin işi kendisinindir. En tabii hakkıdır. Mini anaysa için 7 maddede anlaşma sağlanmıştır. 3-4 madde üzerinde bir tercihe ya da tedbire gerek kılınmıştır. Bir görüş birliğine varılırsa 1 eklimde açılacak meclis döneminde bu konular gündeme gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.