Bahçeli: Erdoğan 17-25 Aralık’ın Hesabını Er Ya Da Geç Verecek

Bahçeli: Erdoğan 17-25 Aralık’ın Hesabını Er Ya Da Geç Verecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi: “Erdoğan, 17-25 Aralık’ın hesabını er ya da geç verecek.” Türkiye’yi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi: “Erdoğan, 17-25 Aralık’ın hesabını er ya da geç verecek.”

Türkiye’yi 10 Ağustos 2014'te tarihî bir sınav beklediğini ifade eden Bahçeli iyinin, doğrunun, temizin, güzelin, hidayet ve hikmetin belini doğrultması için önümüzde çok önemli bir karar anı bulunduğunu söyledi. Türk milletinin 12. Cumhurbaşkanı'nı aracısız seçeceğini hatırlatan MHP Lideri, “Türkiye Cumhuriyeti’nin zirve noktasına yepyeni ve taptaze bir şuur gelecektir. Cumhurbaşkanı adayımız, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’dur. Sayın İhsanoğlu, büyük bir mutabakatın sonucudur. Mustafa Kemal’in Çankaya’sı, kurtuluş mücadelemizin aziz hatırasıdır. Konak’ta çekilen ilk bayrağın, milli mücadele yolunda sıkılan ilk kurşunun, Samsun’da atılan ilk adımın, Amasya’dan yayımlanan ilk tamimin, Erzurum’da toplanan ilk ulusal kongrenin özü ve özetidir Çankaya. Çankaya’nın duvarlarında hâlâ Sakarya Zaferi’nin sevinçleri çınlamaktadır. Bunları bilmeyen adamdan cumhurbaşkanı olmaz. Türkiye Cumhuriyeti’ne adı konmamış savaş açan gafil ve cahile, cumhurbaşkanı olmak düşmez. 17-25 Aralık’ta suçüstü yakalanmış, Hazine'yi boşaltırken, devletin kasasını zimmetine geçirirken basılmış bir adamdan, söyleyiniz bana cumhurbaşkanı olur mu? Rüşvetçilere önayak olandan, hırsızlara kol kanat gerenden, villalara soygun parası stoklayandan, açık açık ifade ediniz, cumhurbaşkanı olur mu? Adaletin boğazına çöküp rüşvetçileri, hırsızları, haram kervanına hevesle katılanları kollayandan, ayakkabı kutularına, yatak odalarına milyon dolarları saklayan ahlâksızları serbest bırakandan, Allah için haykırınız, cumhurbaşkanı olur mu? Kara paracı ve altın kaçakçısı şarlatana hayırsever, kutucu bankacıya saf, havuzcu işadamlarına Türkiye’nin gururu, hırsızlığın peşine düşenleri de hain olarak damgalayandan her şey olur da bir tek cumhurbaşkanı olmayacaktır. Aday Erdoğan, sırtında 17-25’in kamburuyla Çankaya yokuşunu çıkamayacak, 10 Ağustos’ta nefes yetmezliğinden kaybetmeye mahkum olacaktır.” dedi.

‘ERDOĞAN 17-25 ARALIK'I HÜKÜMETİ DEVİRME PLANI OLARAK YUTTURMAYA ÇALIŞMIŞTIR’

Başbakan Erdoğan’ın, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını darbe olarak fişlediğini söyleyen Devlet Bahçeli, “Erdoğan, 17-25 Aralık’ı darbe olarak fişlemiştir. Tarihin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu, Pensilvanya’nın Türkiye’yi susturma girişimi olarak takdim etmiştir. Ulusal güvenliğimize, Türkiye’ye, milli bekamıza, sözde çözüm sürecine suikast olarak göstermiştir. Hükümeti devirme planı olarak yutturmaya çalışmıştır. Kurulduğu söylenen Selam-Tevhit örgütüne kendisinin, ailesinin ve çevresinin dahil edildiğini iddia etmiştir. Erdoğan’a göre yolsuzluk kılıfıyla çirkin bir tuzak tertip edilmiştir. Türkiye’ye, millete, milli iradeye, milli egemenliğe karşı kirli ve uluslararası bir oyun oynanmıştır. Erdoğan öylesine kendini kaybetmiş, öyle bir korkuya teslim olmuştur ki aklına ne geliyorsa, önüne ne konulduysa bağıra bağıra, doğruluğuna yanlışlığına bakmadan duyurmuştur. Erdoğan durdurak bilmemiş, kamuoyu yolsuzluk iddialarıyla meşgul olurken arka planda Diyarbakır’ın intikamını almak, Mavi Marmara’nın intikamını almak, Oslo’nun, 7 Şubat’ın, bunun yanında Halkbank’ın intikamını almak için tezgah kurulduğunu uydurmuştur. Nasılsa yalan bedavadır. Erdoğan, icra ettiği algı operasyonlarıyla rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını millete, hükümete, Türkiye’ye, 77 milyonun tamamına komplo olarak yaftalamıştır.” dedi.

Karşılarında darbe değil bir rüşvet suçu olduğunu iddia eden Devlet Bahçeli, “Karşımızda tezgah, oyun, senaryo değil, yolsuzluğa çakılmış, harama sapmış hükümet durmaktadır. Erdoğan ister hakim ve savcıları kıyıma uğratsın, ister emniyetin altını üstüne getirsin, ister 'İnlerine gireceğiz' desin, ister 'Hainler, vaiz lobisi, faiz lobisi, virüsler, Haşhaşiler' sözleriyle avunsun, 17-25 Aralık'ın hesabını er ya da geç verecektir. Bugün değilse de çok yakın zaman içinde adaletin huzuruna kuzu kuzu çıkacaktır. Erdoğan’a göre en rahat yer cezaevidir. Hattâ yüce kitabımız Kur'ân’ın sakince okunacağı yer olarak cezaevini göstermiş, demir parmaklıkları övmüştür. Madem böyledir, Erdoğan’a önerim, şimdiden kendisine bir kitap çantası hazırlaması, çıkacağı uzun yolculuk için şimdiden hazırlanmasıdır.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.