Bahattin Adam’dan ‘Haydut devlet’ paylaşımı

Bahattin Adam’dan ‘Haydut devlet’ paylaşımı

Mevlana Üniversitesi eski Rektörü Bahattin Adam, sosyal medya hesapları üzerinden Türkiye karşıtı paylaşımlarını sürdürüyor.

İçişleri Bakanlığı, haklarında terör ve örgütlü suçlar ile anayasal düzene karşı işlenen suçlarla ilgili soruşturma ve kovuşturma yürütülen ancak yurt dışında bulunmaları nedeniyle kendilerine ulaşılamayanları vatandaşlıktan çıkarmak amacıyla bir düzenleme yapmıştı. Bu kapsamda 130 kişinin Türk vatandaşlığından çıkarılmasına karar verilmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında kapatılan Mevlana Üniversitesi eski Rektörü Bahattin Adam’ın ismi de yer almıştı.

fireshot-capture---bahattin-adam---https___www.facebook.com_badam023_fref=ts.jpg

Amerika’da firari olarak bulunan Bahattin Adam, sosyal medya hesabı üzerinden ‘haydut devlet’ gibi ağır ifadelerler saldırıyor. Bahattin Adam, Türk vatandaşlığından çıkarılması sonrasında “‪Hiç bir güç aidiyet duygumu değiştiremez, haydut bir devlet beni vatandaşlığından çıkarıyormuş sizce bir kayıp sayılır mı? Haramilerin iktidar olduğu bir dönem için vatandaşlığımı askıya alıyorum” dedi. FETÖ mensubu Bahattin Adam sosyal medya hesapları üzerinden Türkiye karşıtı paylaşımlarda ve söylemlerde bulunmayı sürdürüyor.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum