Ali Ayata

Ali Ayata

Bahar çiçekleri

Bahar çiçekleri

Geride bıraktığımız Ağustos ayı ile birlikte kış aylarına yaklaştığımızın habercisi olan Eylül ayına girmiş bulunmaktayız. Tabi zamanla yapraklar dökülecek, kuruyacak ve havalar soğuyacak. Akabinde kış mevsimi olacak. Belki de Rabbimiz kar rahmetiyle ödüllendirecek ve yine ardından aynı muazzamlık yeniden tecelli ederek bahar gelecek.

Bizler Rabbimize ibadet etsek ya da etmesek, şükür etsek ya da etmesek o her zaman kulları için hayırlı olanı ve bereketli olanı veriyor. İsteyene daha çok, şükredene rahmetini veriyor.

Değerli okurlar mevsimler geçse de insanlar geçse de biz hayatı sevmeye devam edeceğiz.  Bizler her sabah aynı umut, aynı heves,  aynı istek ve arzuyla uyanarak işlerimizi, hizmetlerimizi, görevlerimizi yerine getireceğiz.

Son yıllar içerisinde ve özellikle son iki yıl içerisinde geçirdiğimiz zaman zarfında ülkemizin ne denli badireler atlattığını gördük ve biliyoruz.  Tabi ki de insanlar yaşayarak, yanılarak tecrübe ediyor.

Ülkemizi 2003 yılından itibaren Ak Parti yönetiyor. Halkımız onu seçmiş ve onlarda ülke menfaatine dair çalışma yürütüyorlar. Tabi bununda bir de hak katında hesabı mutlaka var.

Bizimde yapılanlara karşı ses çıkarıp çıkarmadığımız içinde hak katında mutlaka hesabı olacaktır. Nefesimiz yettiği sürece, sesimizin ulaştığı yere kadar hakkı konuşmaya gayret edeceğiz.

 (5/MÂİDE-51: İnananlar, Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onlarla dost olursa onlardan sayılır. ALLAH zalim toplumu doğru yola iletmez.)

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın da onayladığı İSRAİL ile yapılan anlaşmada gönlümüzün razı olmadığını ifade ettik.  İlişkilerin normalleşmesi hususunda da gereken tüm adımların atılacağını öğrendik.

Müslüman bir ülkede, Cihat Şuuru ile büyüyen bir ülkede, Ecdadımızın Şanlı tarihi ile büyüdüğümüz bir ülkede nasıl ki bir Yahudi ile stratejik ortak oluyoruz anlamış değilim.  Maide suresi 51. Ayette buyrulduğu üzere “Yahudileri ve Hristiyanları Dost Edinmeyin” deniliyor. Devletimizin başındaki yöneticilerimiz Müslüman olmalarına rağmen Yahudiler ile ortak oluyorlar ve Müslüman kardeşlerimizin ezilmesine, katledilmesine de vesile oluyorlar.  Müslümanlara yapılan zulümlerden ve buna karşı çıkılması gerekirken bu zulmü yapanlar ile ilişkilerini artıran bir yönetime ben vicdanen razı değilim. Bunun da hesabı olacaktır. Bunun da hesabı hak tarafından elbet alınacaktır. “Bir elime Ay’ı bir Elime de Güneşi Verseniz Vallahi Davamdan Dönmem” diyen bir peygamberin ümmeti gaflete düşerek menfaat uğruna Müslümanların canına kıyan bir yapıyla ortak hareket edilmesinden dolayı şuan ki yöneticilerimizin gaflet uykusundan uyanmasını Rabbimizden niyaz ediyorum.

Yöneticilerimizin söz konusu mevzularda basiret ve ferasetli davranmalarını istiyoruz. İnsanların hataları elbette olacaktır. Şayet bir devlet kurumunda önemli bir vazifede isek o makamı şerefiyle bırakmak da gerekir. Şeref ve haysiyet ile bıraktığınız bir görevi yine aynı itibar ile halk size iade edecektir. Bu bağlamda  bir milleti kucaklamak istiyorsanız ve bu millet Müslüman bir yapıya sahip ise Müslümanca Hakkın ve Hakkaniyetin kurallarına göre hareket etmemiz gerekmektedir. Mücadele şuurluca ve heyecanla devam etmelidir. İmanımızı, aklımızı kullanarak daha dirayetli bir şekilde bu ümmete, bu vatana en hayırlı bir şekilde hizmet etmemiz gerekmektedir.

Bizler Ertuğrul Gazilerin torunuyuz. Fatihlerin, Yavuzların, Abdülhamitlerin torunlarıyız.  Aslımız şanlı bir geçmişe dayanıyor. Yine yine ve yine aynı ruhu yaşayarak dünya devleti olmalıyız. Bizler Mevlanaların, Selehattin Eyyubilerin, Evliya Çelebilerin evlatlarıyız.

Damarlarımızdaki Kan Ümmetin Kanıdır.

Bu kan bu uğurda HELAL’dir.

Korkusuzca ve zekice,  şuurlu bir yapıya sahip olarak tüm dünyayı yine aynı adalet düzeniyle yönetmek elbette ki yakındır.

İslam ordularının hakim olduğu Yeni Bir Dünya İçin var gücümüzle çalışmalıyız.  Çalışmalarımızda asla ve asla doğruluk ve adaletten taviz vermemeliyiz. Siyonizm ve onun belalarından kurtulurken bu uğurda hizmet edenlerden olmayı Rabbim Cümlemize Nasip eylesin.

Yazımızı nihayetlendirecek olursak;

ZAFER İNANANLARINDIR… ZAFER İSLAMINDIR…

Selam ve Dua ile…

           

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali Ayata Arşivi
SON YAZILAR