Bagajda Esrar Sevkıyatı Polise Takıldı

Bagajda Esrar Sevkıyatı Polise Takıldı

Konya’da uygulama yapan polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilin bagaj kısmında 10 kilo 877 gram kubar esrar ele geçirildi

Konya’da uygulama yapan polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilin bagaj kısmında 10 kilo 877 gram kubar esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele ekipleri kente uyuşturucu sevkiyatı yapanlar üzerinde çalışma başlattı. Bu kapsamda Konya-Aksaray çevreyolunda uygulama yapan ekipler, uygulama noktasında Uğur A., Mehmet Sinan D. ve Gökhan D.’nin içerisinde bulunduğu 02 KB 130 plakalı otomobili durdurdu. Şahısların şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine otomobilde ve şüpheliler üzerinde arama yapıldı ancak herhangi bir uyuşturucu bulgusuna rastlanılmadı. Bu esnada uygulama noktasında Gökhan T.’nin kullandığı 02 LE 831 plakalı başka bir araç daha durduruldu. İki aracın birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünen polis, bu araç ve şahıs üzerinde de arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada otomobilin bagaj kısmında valizler içerisine gizlenmiş 10 kilo 877 gram satışa hazır kubar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınırken dört şüpheli hakkında, "Uyuşturucu ticareti yapmak ve Nakletmek" suçlarından işlem yapıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.