Bafralı Mert Danışmaz, 1461 Trabzonspor’da Kaleye Geçmek İçin Gün Sayıyor

Bafralı Mert Danışmaz, 1461 Trabzonspor’da Kaleye Geçmek İçin Gün Sayıyor

Trabzon’un, pilot takımı 1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giyen 19 yaşındaki kalecisi Mert Danışmaz, 18 Temmuz 2014 tarihinde antrenmanda başına aldığı darbe sonrası beyin kanaması geçirmiş Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp...

Trabzon’un, pilot takımı 1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giyen 19 yaşındaki kalecisi Mert Danışmaz, 18 Temmuz 2014 tarihinde antrenmanda başına aldığı darbe sonrası beyin kanaması geçirmiş Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada yapılan ameliyat sonrası ise taburcu edilen Bafralı Mert Danışmaz memleketine baba evine gelmişti.

41 gün sonra sağlığı yerine gelen Mert Danışmaz, Bafra ilçesi Emirefendi mahallesi belediye evlerinde Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulunarak destek olan herkese teşekkür etti.

Danışmaz, "1461 Trabzon’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanda başıma aldığım darbenin ardından yere yığıldığımı hatırlıyorum. Acilen ameliyata alınmışım. Taburcu olunca Bafra’ya baba ocağında istirahate çekildim. 41 gün sonra ise ancak kendime gelebildim. 1 Eylül Pazartesi günü ise Trabzon’a kontrol için gideceğim. Orada yapılacak kontrollerden sonra 1461 Trabzonspor takımında bireysel idmanlara başlamam planlanıyor. Aynı zamanda ise sözleşme imzalayacağım. Sakatlığım ve tedavim süresince yakın ilgilerini esirgemeyen, geçmiş olsun mesajları yayınlayan, her daim yanımda olan Trabzonspor, 1461 Trabzonspor yönetimine, futbolcularına, taraftarlarına ve tüm camiaya, TÜFAD Trabzon Şubesi'ne ve diğer futbol kulüp camialarına ve spor kamuoyuna sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bana destek olanları mahcup etmeyip en kısa zamanda sahalara dönüp, kalemi koruyup mücadeleme devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.