Bafra’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamasına İlgisizlik Üzdü

Bafra’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamasına İlgisizlik Üzdü

Samsun'un Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bafra Kent Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene çok az sayıda kişinin katılması Zafer Bayramı'nın sönük geçmesine...

Samsun'un Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bafra Kent Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene çok az sayıda kişinin katılması Zafer Bayramı'nın sönük geçmesine neden oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramının 92’inci yıldönümü nedeniyle, Bafra’da gerçekleşen törenlerde ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı. Bafra Kaymakam Vekili ve Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Garnizon Komutanı Vekili Yzb. Serkan Savaş ve emniyet teşkilatının katılımıyla gerçekleşen çelenk töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından sırasıyla Bafra Kaymakamlığı, Bafra Garnizon Komutanlığı ve Bafra Belediyesi Atatürk Anıtına çelenk sunumu yaparak kent meydanındaki program tamamlandı.

Meydandaki programdan sonra Bafra Kaymakamlığında makamda tebrikat töreni yapıldı. Yeni Kent Meydanındaki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasında çevrede bulunan bir apartmanda bir gencin saygı duruşunda bulunması ve duyarlı esnafların bayrak asması gözlerden kaçmadı.

Çelenk koyma ve tebrikat törenine ayrıca Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, okul müdürleri katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.