Bafra Şehir Stadyumu'nun Çevre İlaçlama Ve Temizliği Yapılıyor

Bafra Şehir Stadyumu'nun Çevre İlaçlama Ve Temizliği Yapılıyor

Spor Toto 3.Lig'de geçtiğimiz sezon mücadele ederken Bölgesel Amatör Lig'e(BAL) düşen 1930 Bafraspor'un, yeni futbol sezonu açılış ve lig maçları öncesi, şehir stadyumu içi ve dışı temizliği ve bakımı devam ediyor.Bafra İlçe Spor Müdürü...

Spor Toto 3.Lig'de geçtiğimiz sezon mücadele ederken Bölgesel Amatör Lig'e(BAL) düşen 1930 Bafraspor'un, yeni futbol sezonu açılış ve lig maçları öncesi, şehir stadyumu içi ve dışı temizliği ve bakımı devam ediyor.

Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak konuyla ilgili, "Bu yıl oynanacak olan BAL maçları öncesinde, Bafra Şehir Stadyumu'nun gerek iç gerekse de dış bakım, temizlik ve ilaçlama yoluyla, göze ve sağlığa daha uygun, hijyenik bir görünüme kavuşturulmasını amaçladık. Özellikle tribüne giriş kısmındaki biten yabani otlar hem kesilip daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor hem de dezenfekte yoluyla ilaçlanıp hijyenik açıdan da destekleniyor. Bu düşünceden hareket ederek, yabani otları ilgili temizlik ve bakım elemanlarınca yabanı ve zararlı maddelerden arındırıyoruz. Çalışmalarımız diğer alanlarda da devam edecektir." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.