Babaoğlu Beyşehir'de

Babaoğlu Beyşehir'de

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar'ı ziyaret eden Babaoğlu'na, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, il ve ilçe teşkilat mensupları eşlik etti.

Babaoğlu, burada yaptığı konuşmada, yerel basının öneminden ve etkisinden bahsetti.

Basının yerel veya ulusal fark etmeden kalkınmada en önemli unsurlardan olduğuna dikkati çeken Babaoğlu, "Eğer yerel basın bir konuyu dillendirirse, o yönde Ankara da harekete geçiyor. Bu, bize çok güzel bir lojistik destek sağlıyordu. O nedenle Beyşehir'de hem sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile bir araya gelirken, ilçemizin basın kuruluşlarını da ziyaret etmek için özel bir program yaptık" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde bölge için yeni bir dönemin başladığını da vurgulayan Babaoğlu, "Yeni bir 4 yılın büyük bir atılım dönemi olduğunu düşünüyoruz. Konya olarak çok heyecanlıyız, Başbakan'ın, Toroslar'ın ve Konya'nın bir evladı olarak arkasında kenetlendik. Bunu gezdiğimiz ilçelerde de görüyoruz.  Başbakanımızla inşallah yeni dönemle birlikte Konya'nın ciddi bir hizmet alacağını da görüyoruz, ilk işareti de verilmiş durumda, 'Konya Metrosu'. Bundan 15-20 yıl önce yerel basında dillendirildiğinde hayal gibi konuşuluyordu, 'hayal üretiyorsunuz' deniliyordu, ama o hayal bugün gerçek oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.