Aziz Yıldırım: FETÖ, Fenerbahçe'yi ele geçirmek istedi

Aziz Yıldırım: FETÖ, Fenerbahçe'yi ele geçirmek istedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında "FETÖ, Fenerbahçe'yi ele geçirmek istedi." dedi.

Aziz Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında 3 Temmuz şike süreci ve 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
"BANA ONU METHETTİLER"
Cemaatle olan ilk görüşmesini anlatan Yıldırım, "1998 yılında Fenerbahçe'nin başkanı oldum. Bir gün sonra bana telefon geldi. Bir milletvekiliyle görüştüm. Zaman Gazetesi'nden benimle görüşmek istiyorlarmış. Geldiler, oturdular, konuştuk. Zaman Gazetesi ile spor hakkında konuşacağız sanıyordum. Başladılar 'Hoca efendi' diye. Onu metheden bir konuşma yaptılar. Onun mahkemesi vardı ve devam ediyorlardı. "
 
"1998 YILINDAN GELİYOR"
"Meğer dertleri Ankara'daki avukat arkadaşlarımdan dolayı gelmişler. Benden yardım istediler. Rica edip, bu işi çözmemi istediler. Ben de Gülen'i tanımadığımı ve tanımadığım kişiye kefil olamayacağımı söyledim. Sonra bu olay kapandı ama 3 Temmuz'da kapanmadığını gördük. Bana yapılan operasyon 1998 yılından geliyor. Kamoyu tarafından bilinsin." dedi.
 
"FENERBAHÇE'Yİ ELE GEÇİRMEK İSTEDİ"
"Fenerbahçe'yi ele geçirdiler mi? Siz bir örgüt liderisiniz. Ne yaparsınız? Emniyeti, yargıyı ele geçirirsiniz. Ben askeriyeyi biliyordum ama bu kadar olduğunu düşünmüyordum. Sonra kimi ele geçirirsiniz? İş adamlarını, sporu geçirirsiniz. Spor için Fenerbahçe'yi ele geçirirsiniz. Ben o zaman Kulüpler Birliği başkanıyım. 25 milyon taraftarı olan bir kulüp. Tabi ki Fenerbahçe'yi ele geçirmek istedi. "
 
"BİZ ATATÜRKÇÜ İNSANLARIZ"

"Sonra sanatçılar alacaklardı. Kanaat önderlerini alacaklardı. Bizleri yok ettikten sonra kendi adamlarını yerleştirerek ele geçireceklerdi. Yönetime kardeşimi aldım, Şekip'i aldı, yakın dostumu aldım. Biz yönetim olarak cumhuriyetçi, laik ve Atatürkçü insanlarız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.