Aziz Yıldırım: Devlet Verdiği Sözü Yerine Getirir

Aziz Yıldırım: Devlet Verdiği Sözü Yerine Getirir

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, devletin kendilerine belli bir bedel karşılığında 'mali denetleme' konusunda söz verdiklerini belirterek, "Ben devlete güveniyorum. Devlet verdiği sözü yerine getirir." dedi.Faruk Ilgaz Tesisleri'nde...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, devletin kendilerine belli bir bedel karşılığında 'mali denetleme' konusunda söz verdiklerini belirterek, "Ben devlete güveniyorum. Devlet verdiği sözü yerine getirir." dedi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Ekim Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda üyelere konuşan Başkan Aziz Yıldırım, '1 Milyon Üye' çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Türkiye'nin her yerine şube yapılacağının ve bunun çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Aziz Yıldırım, bir takım aksaklıklarının olduğunu da ifade etti.

YILDIRIM'DAN DEVLETE SİTEM VE GÜVEN

Başkan Aziz Yıldırım, devletin kendilerine belli bir bedel karşılığında 'mali denetleme' konusunda söz verdiğini söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2004'den beri her yıl maliye tarafından denetlendiğini belirten Aziz Yıldırım, şöyle konuştu:

"2008 - 2010 arasında da kulübümüz yine denetlenmiş ve bu yıllarda devletimiz 'belli bir bedel öderseniz bu yılları denetlemeyeceğim' diye bir kanun çıkarmıştır ve bu çıkardığı kanuna biz de uymuşuzdur. O günün gereği olan bedeli yatırmışızdır. Ama yine o yıllar ve şu anda kulübüz maliyeciler tarafından denetlenmektedir. Ben devlete güveniyorum. Devlet verdiği sözü yerine getirir diye buradan söylüyorum. O yılların incelemesinin artık yapılmaması gerektiğini de buradan belirtmiş olayım."

Bu arada bir üyenin, 'devletimize laf yok; ama hükümete güvenmeyin' demesi üzerine, başkan Aziz Yıldırım, "O sizin şahsi düşüncesinizdir, çıkarsınız burada konuşursunuz. Bu benim şahsi düşüncem. Ben gerektiği yerde gerektiği zaman söylerim." karşılığını verdi.

"BU SENE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Aziz Yıldırım, üyelere yaptığı konuşmada futbolculara da güvenmelerini istedi. Bugün Gençlerbirliği ile önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Aziz Yıldırım, "Futbolcularımıza güvenin. Yeni dönem bugün itibariyle başlıyor. Biz onlara güveniyoruz. Öyle inanıyorum ki bu sene de şampiyon olacağız. Bunun için rahat olun bu konuda." diye konuştu.

Bu arada Yıldırım, Fenerbahçe Koleji’nin bulunduğu arsayla ilgili de "Arsayı aldık. Devlet 15 gün içerisinde ödememizi bekledi. Bankalarla anlaşma yaptık. 17 milyon TL ödeme yapacağız. Ödeme planlarını çıkardık." şeklinde konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.